Sponda tavoittelee kovempaa kasvua ja satsaa enemmän Venäjälle tulevaisuudessa

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj kertoi tänään osavuosikatsauksensa yhteydessä strategiansa tarkentamisesta. Toimitusjohtaja Kari Inkisen mukaan yhtiön tavoitteena on kiihdyttää yhtiön kasvua tulevaisuudessa. Tulevien vuosien aikana panostetaan vahvasti erityisesti kiinteistökehitysinvestointien lisäämiseen sekä Venäjän liiketoiminnan voimakkaampaan kasvattamiseen.

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj kertoi tänään osavuosikatsauksensa yhteydessä strategiansa tarkentamisesta. Toimitusjohtaja Kari Inkisen mukaan yhtiön tavoitteena on kiihdyttää yhtiön kasvua tulevaisuudessa. Tulevien vuosien aikana panostetaan vahvasti erityisesti kiinteistökehitysinvestointien lisäämiseen sekä Venäjän liiketoiminnan voimakkaampaan kasvattamiseen.

Venäjän kasvun tavoitteena on sijoittaa maahan 10-20 prosenttia Spondan taseesta. Tämä merkitsee noin 300-400 miljoonan euron investointeja vuoden 2009 loppuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda tavoittelee kovempaa kasvua ja satsaa enemmän Venäjälle tulevaisuudessa”

Vastaa