Kokeile kuukausi maksutta

Rovaniemen Valionrannan aluerakentajaksi ilmoittautui viisi hakijaa

Rovaniemen niin sanotun Valionrannan alueen aluerakentamisen toteuttajaksi ilmoittautui vuoden 2007 viimeisenä päivänä päättyneessä määräajassa viisi rakennuttajaa. Hakijat olivat Nova Kiinteistöt Oy/Palmberg-Rakennus Oy, Skanska Rakennus Oy, YIT Rakennus Oy, NCC-Rakennus Oy sekä Peab Seicon Oy/BlueWhite Resorts Oy/Arktes Oy/Tendon Oy/FWBC Finland.

Rovaniemen niin sanotun Valionrannan alueen aluerakentamisen toteuttajaksi ilmoittautui vuoden 2007 viimeisenä päivänä päättyneessä määräajassa viisi rakennuttajaa. Hakijat olivat Nova Kiinteistöt Oy/Palmberg-Rakennus Oy, Skanska Rakennus Oy, YIT Rakennus Oy, NCC-Rakennus Oy sekä Peab Seicon Oy/BlueWhite Resorts Oy/Arktes Oy/Tendon Oy/FWBC Finland.

Valionrannan alue on noin 4,5 hehtaarin maa-alue Kemijoen rannassa. Alue on tällä hetkellä rakentamaton, sillä alueella aiemmin sijainneen Valion tuotantolaitoksen rakennukset on purettu. Voimassa olevassa yleiskaavassa alue on suunniteltu kaavoitettavaksi matkailupalvelujen alueeksi. Alueen nykyistä asemakaavaa tullaan muuttamaan kaupungin ja valitun toteuttajan tavoitteiden mukaisesti ottaen huomioon Rovaniemen kaupunkistrategia ja matkailustrategia.

Rovaniemen kaupunginhallitus päättää Valionrannan toteuttajasta helmi-maaliskuussa 2008. Alueen rakentajan valinnassa noudatetaan kaupunginhallituksen päätöksessä 3.9.2007 vahvistettuja valintaperusteita.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rovaniemen Valionrannan aluerakentajaksi ilmoittautui viisi hakijaa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat