Kokeile kuukausi maksutta

Kone osti hissiyhtiön Espanjasta

Kone on ostanut Espanjan Murciassa toimivan RPG Mantenimiento -hissiyhtiön. RPG huoltaa ja modernisoi hissejä Murcian alueella ja muualla Etelä-Espanjassa. Lisäksi espanjalaisyhtiö myy uusia laitteita. RPG työllistää 28 henkilöä ja sen huoltokannassa on noin 740 hissiä.

Kone on ostanut Espanjan Murciassa toimivan RPG Mantenimiento -hissiyhtiön. RPG huoltaa ja modernisoi hissejä Murcian alueella ja muualla Etelä-Espanjassa. Lisäksi espanjalaisyhtiö myy uusia laitteita. RPG työllistää 28 henkilöä ja sen huoltokannassa on noin 740 hissiä.

RPG toimii pääasiassa asuinrakentamissegmentissä. Yrityskauppa vahvistaa Koneen asemaa Murcian alueella, jossa on meneillään useita turismia tukevia hankkeita.

Kone on ehtinyt alkuvuoden aikana tiedottaa ostaneensa hissiyhtiöt Yhdysvaltain Floridasta sekä Ranskan Lyonista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kone osti hissiyhtiön Espanjasta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat