WSP Finland ja Skanska Infra solmivat 7 vuoden siltojen ylläpitosopimuksen Oulussa

WSP Finland ja Skanska Infra ovat solmineet seitsemän vuoden sopimuksen Oulun tiepiirin pohjoisen alueen siltojen ylläpidosta vuosille 2008-2015. Ylläpidettäviä siltoja on yhteensä 641. Sopimukset sisältävät siltojen vuosi-, yleis- ja erikoistarkastukset, korjausten suunnittelua, korjaustoimenpiteiden ohjelmointia, siltarekisterin ylläpitoa, hoitourakoitsijan siltoihin liittyvien toimenpiteiden valvontaa ja avustavia viranomaistehtäviä.

WSP Finland ja Skanska Infra ovat solmineet seitsemän vuoden sopimuksen Oulun tiepiirin pohjoisen alueen siltojen ylläpidosta vuosille 2008-2015. Ylläpidettäviä siltoja on yhteensä 641. Sopimukset sisältävät siltojen vuosi-, yleis- ja erikoistarkastukset, korjausten suunnittelua, korjaustoimenpiteiden ohjelmointia, siltarekisterin ylläpitoa, hoitourakoitsijan siltoihin liittyvien toimenpiteiden valvontaa ja avustavia viranomaistehtäviä.

WSP Finland on myös sitoutunut siltojen ylläpidossa uuden teknologian kehittämiseen ja käyttöönottoon. Esimerkiksi siltojen tarkastuksissa on mahdollisuus testata uusia tekniikoita, kuten laserkeilausta, siltojen monitorointia sekä siltatutkauksia.  

Nyt tehty sopimus on toinen WSP Finlandin tekemä siltojen ylläpitosopimus Skanskan kanssa. Edellinen sopimus kattoi 674 sillan ylläpidon vuosille 2007-2012 Oulun eteläisellä alueella.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WSP Finland ja Skanska Infra solmivat 7 vuoden siltojen ylläpitosopimuksen Oulussa”

Jätä kommentti