Sami Juutinen Technopoliksen kansainvälisten toimintojen johtoon

Teknologiakeskuksiin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Technopolis Oyj on nimittänyt Sami Juutisen (38) kansainvälisten toimintojensa johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14. helmikuuta lähtien. Hän tulee Technopolikselle Kone-konsernista, jossa hän työskentelee Lähi-idän huoltoliiketoiminnasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana. Juutinen on suorittanut oikeustieteen kandidaatin tutkinnon Lapin Yliopistossa ja Master of Laws -tutkinnon Kapkaupungin Yliopistossa.

Teknologiakeskuksiin erikoistunut kiinteistösijoitusyhtiö Technopolis Oyj on nimittänyt Sami Juutisen (38) kansainvälisten toimintojensa johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 14. helmikuuta lähtien. Hän tulee Technopolikselle Kone-konsernista, jossa hän työskentelee Lähi-idän huoltoliiketoiminnasta ja liiketoiminnan kehityksestä vastaavana johtajana. Juutinen on suorittanut oikeustieteen kandidaatin tutkinnon Lapin Yliopistossa ja Master of Laws -tutkinnon Kapkaupungin Yliopistossa.

Technopolis toimii nykyisin Suomen lisäksi Venäjällä ja Virossa, ja yhtiön tavoitteena on Euroopan liiketoiminnan nopea kasvattaminen. Juutisen nimityksellä yhtiö pyrkii vahvistamaan kansainvälisten toimintojensa kasvuresursseja. Tehtävässään Juutinen raportoi toimitusjohtaja Keith Silverangille.

”Minun pääasiallinen roolini Technopoliksessa tulee olemaan tulevien ostettavien kohteiden etsiminen, kohteiden arviointi ja tämän prosessin käytännön johtaminen. Olen innoissani, kun pääsen johtamaan niin sisäisiä kuin ulkoisiakin tiimejä, jotka työskentelevät näissä joskus monimutkaisissa prosesseissa. Tulen myös johtamaan integraatioprosessia sekä kansainvälisten yksikköjen liiketoimintaa haltuunoton jälkeen”, Juutinen toteaa roolistaan Technopoliksessa.

”Olen erittäin tyytyväinen, kun saamme Samin vahvistamaan kansainvälistä osaamistamme. Technopoliksella on nyt Suomessa, Venäjällä ja Virossa 16 keskusta kahdeksassa kaupungissa. Samin kaltaisella kokemuksella ja asiantuntemuksella meillä on yhä paremmat resurssit toteuttaa ripeä, mutta kannattava kansainvälinen kasvu”, Silverang sanoo.

Technopoliksen kansainvälistä kehitystä on johtanut syyskuusta 2008 lähtien hallituksen puheenjohtaja Pertti Huuskonen.

”Yhtiön ainutlaatuinen palvelukonsepti on saanut erinomaisen vastaanoton Euroopassa ja olen vakuuttunut yhtiön ripeän kansainvälistymisen jatkuvan Samin ottaessa vetovastuun”, Huuskonen toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sami Juutinen Technopoliksen kansainvälisten toimintojen johtoon”

Jätä kommentti