Ramboll ostaa vaasalaisen Talentekin

Ramboll vahvistaa aluetoimintaansa Pohjanmaalla ostamalla vaasalaisen Oy Talentek Ab:n osakekannan. Talentek on seitsemän henkeä työllistävä suunnittelutoimisto, joka on toiminut Vaasassa lähes 20 vuotta ja jonka liikevaihto vuonna 2010 oli 0,7 miljoonaa euroa. Talentek tarjoaa asiantuntijapalveluita tie-, liikenne-, ympäristö- ja geotekniikan toimialoilla, mikä tukee hyvin Rambollin infrasuunnittelun ja kaavoituksen sekä ympäristö- ja arkkitehtisuunnittelun palvelualueita Pohjanmaalla.

Ramboll vahvistaa aluetoimintaansa Pohjanmaalla ostamalla vaasalaisen Oy Talentek Ab:n osakekannan. Talentek on seitsemän henkeä työllistävä suunnittelutoimisto, joka on toiminut Vaasassa lähes 20 vuotta ja jonka liikevaihto vuonna 2010 oli 0,7 miljoonaa euroa. Talentek tarjoaa asiantuntijapalveluita tie-, liikenne-, ympäristö- ja geotekniikan toimialoilla, mikä tukee hyvin Rambollin infrasuunnittelun ja kaavoituksen sekä ympäristö- ja arkkitehtisuunnittelun palvelualueita Pohjanmaalla.

”Talentekin oston myötä meillä on mahdollisuus palvella entistä paremmin paikallisesti Vaasan seudun nykyisiä ja uusia asiakkaita. Vaasa on merkittävää energiaklusterialuetta, ja sinne sijoittuminen vie eteenpäin myös kansainvälisen tuulivoimaosaamisemme hyödyntämistä ja vahvistamista”, Rambollin toimitusjohtaja Markku Moilanen toteaa.

”Talentek täydentää juuri oikealla tavalla Seinäjoen, Kokkolan, Oulun ja Ylivieskan aluetoimistojemme muodostamaa reilun 100 asiantuntijan joukkoa”, Rambollin Pohjanmaan alueyksikön päällikkö Marko Olli sanoo.

”Talentekin kannalta yhtiöiden yhdistyminen takaa toiminnan jatkuvuuden toimialoillamme sekä nykyisen asiantuntijahenkilöstömme että laajentuvien resurssien avulla. Ramboll tuo lisää vakautta toimintaamme”, Talentekin hallituksen puheenjohtaja Martti Sorkamo toteaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll ostaa vaasalaisen Talentekin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat