Ramboll osti johdon konsultti Advansiksen

Ramboll Management Consulting jatkaa kasvuaan ja vahvistaa toimintaansa ostamalla Advansis Oy:n koko osakekannan. Advansis on innovaatiotoimintaan erikoistunut johdon konsultointitoimisto, jonka palveluksessa työskentelee 10 asiantuntijaa. Advansiksella on toimistot Helsingissä ja Tampereella.

Ramboll Management Consulting jatkaa kasvuaan ja vahvistaa toimintaansa ostamalla Advansis Oy:n koko osakekannan. Advansis on innovaatiotoimintaan erikoistunut johdon konsultointitoimisto, jonka palveluksessa työskentelee 10 asiantuntijaa. Advansiksella on toimistot Helsingissä ja Tampereella.

”Advansis edustaa kansainvälisesti huippuluokan innovaatiotoiminnan erityisosaamista. Advansiksen mukaan tulo tukee strategiaamme nousta johtavaksi innovaatiotoiminnan ja -johtamisen asiantuntijaksi Suomessa. Samalla vahvistamme asemiamme myös kansainvälisillä markkinoilla innovaatiojärjestelmien kehittämishankkeissa”, Suomen Ramboll Management Consultingin toimitusjohtaja Mikko Wennberg sanoo.

Ramboll Management Consulting osti tammikuussa toisen johdon konsultointiyhtiön, Net Effectin. Julkishallinnon konsultoinnin parissa toimivan Net Effectin palveluksessa työskenteli yrityskauppaa tehtäessä 26 asiantuntijaa.

”Nämä kolme asiantuntijayritystä täydentävät toisiaan hyvin. Yrityskaupan myötä pystymme nyt tarjoamaan myös Advansiksen asiakkaille entistä kattavampaa palvelua ja toteuttamaan aiempaa suurempia hankekokonaisuuksia. Tästä hyötyvät kaikki”, Advansiksen perustajat Kimmo Halme ja Tarmo Lemola toteavat.

”Ramboll Management Consultingin kasvu vahvistaa strategiamme mukaista kokonaispalvelukonseptien tarjontaa myös muiden toimialojemme asiakkaille”, Ramboll Finlandin toimitusjohtaja Markku Moilanen kertoo.

Suomen Ramboll on ollut hyvin aktiivinen yrityskauppamarkkinoilla viimeisen puolen vuoden aikana. Tämän vuoden puolella tehtyjen johdon konsultoinnin yrityskauppojen ohella Ramboll Finland osti loppuvuodesta kolme rakentamiseen liittyvää suunnitteluyhtiötä. Hankittuja yhtiöitä olivat ympäristötekniikan konsultti Groundia Oy, rakennetekniikan suunnittelutoimisto Kari Narkaus Oy sekä talotekniikan suunnittelija Tuomi Yhtiöt Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramboll osti johdon konsultti Advansiksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat