Skanska on aloittanut 45 loma-asunnon rakentamisen Holiday Club Resorts Oy:lle Sotkamon Vuokatissa. Loma-asunnot valmistuvat aivan Holiday Club Katinkulta -kylpylähotellin ja golfkentän viereen. Asunnot rakennetaan kolmikerroksiseen uudisrakennukseen, jonka laajuus on 4 200 bruttoneliömetriä. Asunnot valmistuvat kesällä 2014.

Skanska käynnisti 45 loma-asunnon rakentamisen Vuokatissa

Skanska on aloittanut 45 loma-asunnon rakentamisen Holiday Club Resorts Oy:lle Sotkamon Vuokatissa. Loma-asunnot valmistuvat aivan Holiday Club Katinkulta -kylpylähotellin ja golfkentän viereen. Asunnot rakennetaan kolmikerroksiseen uudisrakennukseen, jonka laajuus on 4 200 bruttoneliömetriä. Asunnot valmistuvat kesällä 2014.

Kirjoittaja(t) Rakennuslehti

Skanska rakensi vuonna 2012 myös Holiday Club Villas Katinkullan loma-asuntokohteen ensimmäisen vaiheen, johon kuuluu 91 lomahuoneistoa.

”Loma-asuntojen lisärakentamiselle Katinkultaan on kova tarve. Tarvitsemme sekä Villas- että viikko-osakehuoneistoja, ja näitä molempia tulee nyt rakennettavaan taloon”, Holiday Club Resortsin Villas-toiminnasta vastaava johtaja Tapio Anttila sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska käynnisti 45 loma-asunnon rakentamisen Vuokatissa”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi