Skanska käynnisti 45 loma-asunnon rakentamisen Vuokatissa

Skanska on aloittanut 45 loma-asunnon rakentamisen Holiday Club Resorts Oy:lle Sotkamon Vuokatissa. Loma-asunnot valmistuvat aivan Holiday Club Katinkulta -kylpylähotellin ja golfkentän viereen. Asunnot rakennetaan kolmikerroksiseen uudisrakennukseen, jonka laajuus on 4 200 bruttoneliömetriä. Asunnot valmistuvat kesällä 2014.

Skanska on aloittanut 45 loma-asunnon rakentamisen Holiday Club Resorts Oy:lle Sotkamon Vuokatissa. Loma-asunnot valmistuvat aivan Holiday Club Katinkulta -kylpylähotellin ja golfkentän viereen. Asunnot rakennetaan kolmikerroksiseen uudisrakennukseen, jonka laajuus on 4 200 bruttoneliömetriä. Asunnot valmistuvat kesällä 2014.

Skanska rakensi vuonna 2012 myös Holiday Club Villas Katinkullan loma-asuntokohteen ensimmäisen vaiheen, johon kuuluu 91 lomahuoneistoa.

”Loma-asuntojen lisärakentamiselle Katinkultaan on kova tarve. Tarvitsemme sekä Villas- että viikko-osakehuoneistoja, ja näitä molempia tulee nyt rakennettavaan taloon”, Holiday Club Resortsin Villas-toiminnasta vastaava johtaja Tapio Anttila sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska käynnisti 45 loma-asunnon rakentamisen Vuokatissa”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat