Arkta Rakennuttajat toteuttaa LähiTapiolan rahastolle asuntoja PIrkanmaalle

Arkta Rakennuttajat Oy ja LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky ovat sopineet 74 asuntoa käsittävän 14-kerroksisen tornitalon rakentamisesta Tampereen ja Pirkkalan rajalle Partolaan. Rakennustyöt alkavat huhtikuussa, ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2015. 

Arkta Rakennuttajat Oy ja LähiTapiola Asuntorahasto Prime Ky ovat sopineet 74 asuntoa käsittävän 14-kerroksisen tornitalon rakentamisesta Tampereen ja Pirkkalan rajalle Partolaan. Rakennustyöt alkavat huhtikuussa, ja asunnot valmistuvat loppuvuodesta 2015. 

image

”Haluamme tarjota vuokralaisillemme korkeatasoisia koteja hyvien liikenneyhteyksien varrelta. Talo tulee olemaan Pirkkalan korkein rakennus, josta isosta osasta asuntoja on näkymät Pyhäjärvelle. Koteihin tulee etäluettavat vesimittarit, jolloin asukas voi seurata vedenkulutustaan ja näin vaikuttaa muun muassa lämmitysenergian määrään”, LähiTapiola Kiinteistövarainhoidon kiinteistörahastojohtaja Kim Särs sanoo.

LähiTapiola Asuntorahasto Primen tavoitekoko on 300 miljoonaa euroa, ja rahasto tulee käsittämään yli 1 500 vuokra-asuntoa. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkta Rakennuttajat toteuttaa LähiTapiolan rahastolle asuntoja PIrkanmaalle”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi