Kokeile kuukausi maksutta

Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö hakee uusia innovaatiota

Teknologiasta tuotteiksi -säätiö etsii elokuun loppuun saakka uusia keksintöjä, jotka edistävät esimerkiksi terveellistä sisäympäristöä.

Teknologiasta tuotteiksi -säätiö etsii elokuun loppuun saakka uusia keksintöjä, jotka edistävät esimerkiksi terveellistä sisäympäristöä.
Kuuntele juttu

Tänä vuonna haku on aiempaa avoimempi ja sitä helpottamaan on otettu käyttöön erityinen digityökalu. Hakemuksen apurahaa varten voi tehdä verkossa.

RT, Rakli ja Talotekniikkateollisuus ovat mukana kartoittamassa tehtyjä hakemuksia

”Mielestämme teknologian kehittyminen avaa huikeita mahdollisuuksia alan tulevaisuudelle, ja säätiö haluaa osaltaan olla tukemassa suomalaisen osaamisen ja teknologisten innovaatioiden kansainvälistämistä”, säätiön puheenjohtaja Mika Halttunen kertoo.

Viime vuonna palkittiin Congrid Oy, joka kehittää mobiiliratkaisuja rakennustyömaiden laadunhallintaan.

Säätiön tämän vuoden apuraha on osa Suomi 100 -ohjelmaa ja sen suuruus on 20 000 euroa. Hakuaikaa on elokuun loppuun saakka.

Vuonna 1994 perustetun Teknologiasta Tuotteiksi -säätiön toiminta-ajatuksena on palkita tunnustuspalkinnoin yrityksiä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä. Päätökset palkittavista tahoista tekee säätiön hallitus. Säätiön hallituksessa on edustus Finprosta, Finnverasta, Työ- ja elinkeinoministeriöstä, Keksintösäätiöstä, SITRA, Tekesistä, Ympäristöministeriöstä, Iitin kunnasta ja Halton Oy:stä.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Teknologiasta Tuotteiksi -säätiö hakee uusia innovaatiota”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat