YIT aloittaa kaksi projektia Venäjällä

YIT aloittaa kaksi suurta asuntoprojektia Venäjällä.

Finsky-projekti jatkuu Moskovan alueella Shelkovossa. Kuva: YIT

Moskovan alueella ja Tjumenissa aloitettavat projektit ovat arvoltaan yli 25 miljoonaa euroa. Hankkeet valmistuvat vuoden 2019 puoliväliin mennessä.

Shelkovossa Moskovan alueelle rakennettava projekti on Finsky-aluekehityshankkeen uusin vaihe. Tähän mennessä alueelle on valmistunut jo kuusi kerrostaloa ja päiväkoti. Kohteeseen rakennetaan yhteensä 260 asuntoa ja noin tuhat neliömetriä liiketilaa. Alue sijaitsee lähellä Klyazma-jokea ja metsäistä puistoaluetta.

Tjumenin projekti on Zûkov-hankkeen viimeinen vaihe ja se pitää sisällään 290 asuntoa ja noin tuhat neliömetriä liiketilaa. Kun hanke on kokonaan valmis, Zukov-hankkeessa on yhteensä noin 900 asuntoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT aloittaa kaksi projektia Venäjällä”

Jätä kommentti