Kokeile kuukausi maksutta

Consti antoi taas tulosvaroituksen

Consti Yhtiöt varoittaa viimeisen neljänneksen liiketuloksensa painuvan tappiolle. Samalla yhtiö on heikentänyt arviotaan myös koko vuoden 2017 liiketuloksesta.

Consti remontoi Oulun yliopistoa Linnanmaalla. Kuva: Consti

Consti on jatkanut projektikantansa läpikäyntiä ja sen perusteella tarkistanut projektikantansa kustannusarvioita. Ne heikentävät viimeisen vuosineljänneksen liiketulosta. Yhtiön liiketulosta heikentävät edelleen projektien toteutukseen ja johtamiseen liittyvät kannattavuusongelmat.

Yhtiö arvioi aiempaan tapaan, että sen koko vuoden 2017 liikevaihto kasvaa vuoteen 2016 verrattuna. Sen sijaan yhtiö arvioi nyt koko vuoden liikevoittonsa heikkenevän merkittävästi viime vuodesta, kun aiempi arvio oli, että liikevoitto heikkenee. Eli ohjeistukseen on lisätty sana ”merkittävästi”.

Yhtiö julkistaa vuoden 2017 tilinpäätöstiedotteen torstaina 15.2.2018.

Consti joutui antamaan negatiivisen tulosvaroituksen kolmannen neljänneksen tuloksestaan 25. lokakuuta ja koko vuoden 2017 osalta 15. syyskuuta. Syyskuinen tulosvaroitus johti toimitusjohtaja Marko Holopaisen lähtöpasseihin myöhemmin syyskuussa. Siitä asti yhtiötä on vetänyt vt:nä talousjohtaja Esa Korkeela.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Consti antoi taas tulosvaroituksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat