Pietarilainen arkkitehtitoimisto OOO Tikkanen on hankkinut omistukseensa Vahasen konserniin kuuluneen Ficote Engineering -yhtiön. Kauppasummaa osapuolet eivät kerro. Ficote-kauppa vahvistaa Tikkasen asemia markkinoilla.

Arkkitehtitoimisto Tikkanen kasvaa kovaa vauhtia Venäjällä

Pietarilainen arkkitehtitoimisto OOO Tikkanen on hankkinut omistukseensa Vahasen konserniin kuuluneen Ficote Engineering -yhtiön. Kauppasummaa osapuolet eivät kerro. Ficote-kauppa vahvistaa Tikkasen asemia markkinoilla.

Kirjoittaja(t) Santeri Pakkanen
Toimitusjohtaja Jussi Urpola kertoo, että venäläisillä kilpailijoilla on yleensä kaikki suunnittelun alat arkkitehtuurista alkaen saman katon alla. Kun on kyse pääsuunnittelusta, asiakas haluaa, että partneri hoitaa kaiken arkkitehtisuunnittelun luonnosvaiheesta rakennustyömaan valvontaan.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkkitehtitoimisto Tikkanen kasvaa kovaa vauhtia Venäjällä”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi