Tilaajille Rakentaminen Infra Korjausrakentaminen Seppo Mölsä Ei kommentteja

Parhailla työmailla aliurakoitsijoita kuunnellaan ja kannustetaan

Rakennuslehden asiantuntijaraati arvioi Vuoden Työmaa -kilpailun finaalityömaiden johtamiskeinoja. Digitaaliset keinot oli otettu kaikkialla käyttöön, mutta johtamistavoissa löytyi selviä eroja pääkaupunkiseudun talonrakennushankkeiden ja maakuntien infrahankkeiden välillä.

Triplan koko on valtava. Hankkeen arvo on 1,2 miljardia euroa ja työntekijöitä työmaalla on yli tuhat.

Kaikilla Vuoden Työmaa -kilpailun talonrakennustyömailla oli yhteistä, että pääurakoitsijat olivat käynnistäneet lean-periaatteiden jalkautuksen aliurakoitsijoille. Leaniin kuuluu olennaisesti aliurakoitsijoiden mukaan ottaminen aikaisin, koska aliurakoitsijat ovat rakentamisen todellisia erikoisosaajia ja innovaatioiden lähteitä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

En ole vielä tilaaja

Näitä sisältöjä pääsee tarkastelemaan yli 30 000 päättäjää ja asiantuntijaa. Jäätkö sinä jostain paitsi? Tilaa Rakennuslehti ja digilukuoikeus tästä.

Rakennuslehden pääuutisia