Kokeile kuukausi maksutta

Parhailla työmailla aliurakoitsijoita kuunnellaan ja kannustetaan

Rakennuslehden asiantuntijaraati arvioi Vuoden Työmaa -kilpailun finaalityömaiden johtamiskeinoja. Digitaaliset keinot oli otettu kaikkialla käyttöön, mutta johtamistavoissa löytyi selviä eroja pääkaupunkiseudun talonrakennushankkeiden ja maakuntien infrahankkeiden välillä.

Kaikilla Vuoden Työmaa -kilpailun talonrakennustyömailla oli yhteistä, että pääurakoitsijat olivat käynnistäneet lean-periaatteiden jalkautuksen aliurakoitsijoille. Leaniin kuuluu olennaisesti aliurakoitsijoiden mukaan ottaminen aikaisin, koska aliurakoitsijat ovat rakentamisen todellisia erikoisosaajia ja innovaatioiden lähteitä.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parhailla työmailla aliurakoitsijoita kuunnellaan ja kannustetaan”

Viimeisimmät näkökulmat