Arkta teki konsernijärjestelyitä

Ylöjärveläisen rakennuskonserni Arkta oy:n tytäryhtiöt Rakennustoimisto Arkta ja Arkta Rakennuttajat yhdistyivät tammikuun alussa.

Wiola ja Esa Kiiveri ovat rakentaneet Arktaa tasapainoisesti. Esa Kiiveri muistuttaa, että hyvä yrittäjä ymmärtää pitää huolta myös itsestään ja tarvitsee kiireettömyyttä sekä aikaa ajatella. Lomilla syntyvät yleensä parhaat ideat ja ajatukset.
”Yritykset ovat toimineet saman katon alla jo kaksikymmentä vuotta. Aikaisemmin yhtiöt toimivat Arkta-konsernissa ja ne vastasivat rakennuttamis- ja rakentamistoiminnasta omissa juridisissa yhtiöissään”, Arkta Rakennus oy:n liiketoimintajohtajana aloittava Jukka Pääkkönen kertoo.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Arkta teki konsernijärjestelyitä”

Vastaa