EQ:n rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä NREP:ltä

EQ Liikekiinteistöt -rahasto on ostanut kaksi pääkaupunkiseudulla sijaitsevaa toimistokiinteistöä kiinteistösijoitusyhtiö NREP:ltä.

Toimistokiinteistö Pitäjänmäen Hiomotiellä. Kuva: NREP

Kiinteistökaupan arvo on yhteensä noin 25 miljoonaa euroa.

Helsingissä Pitäjänmäen yritysalueella sijaitsevassa 5900 neliömetrin Hiomotie 30 -toimistokiinteistössä toimii useita pitkäaikaisia vuokralaisia, kuten ABB, Mobylife ja Stella Turvapuhelin. Vantaan Aviapoliksen moderni Piano-toimistokiinteistö puolestaan sijaitsee kahdeksan toimistokiinteistöä yhdistävällä Gate8-toimistoalueella vain viiden minuutin ajomatkan päässä lentoasemalta.

”Nyt hankitut kohteet täydentävät oivallisesti toimistotarjontaamme pääkaupunkiseudulla. Näemme valikoiduissa sijainneissa ja kohteissa edelleen potentiaalia”, EQ Liikekiinteistöjen sijoitusjohtaja Samuel Granvik kertoo tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “EQ:n rahasto osti kaksi toimistokiinteistöä NREP:ltä”

Vastaa