Kokeile kuukausi maksutta

Hämeen Sanomat: Oikeus hylkäsi Nuorisosäätiöstä tehdyn konkurssihakemuksen

Helsingin käräjäoikeus on hylännyt konkurssihakemuksen, jonka rikostutkinnassa oleva yhtiö teki Nuorisosäätiöstä. Nuorisosäätiö kiisti velan.

Helsingin käräjäoikeus on hylännyt konkurssihakemuksen, jonka rikostutkinnassa oleva yhtiö teki Nuorisosäätiöstä. Nuorisosäätiö kiisti velan.

Nuorisosäätiötä haki konkurssiin Pasilver-niminen yhtiö, jolle säätiö on maksanut huomattavia konsultointipalkkioita. Pasilver on mukana Nuorisosäätiön rikostutkinnassa ja sen johtaja on lehtitietojen mukaan ollut kiinniotettuna. Nuorisosäätiö on ilmoittanut hakevansa Pasilveriltä puolentoista miljoonan konsultointipalkkiota, joka on sen mukaan maksettu aiheetta.

Nuorisosäätiön liiketoiminnasta on menossa laaja rikostutkinta. Epäillään, että säätiöstä on viety pois miljoonia euroja epäedullisilla kaupoilla ja konsultointipalkkioilla. Rikoksista epäillään erityisesti säätiön ja lahtelaisen rakennusliikkeen Salpausselän Rakentajien entistä johtoa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Hämeen Sanomat: Oikeus hylkäsi Nuorisosäätiöstä tehdyn konkurssihakemuksen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat