Kokeile kuukausi maksutta

Valitus paljasti kymmenien miljoonien tukipotin Jyväskylän suurhankkeelle – iso rahoittaja vetäytyi

Fennia Varainhoidon vetäytyminen noin 200 miljoonan euron Hippos2020-projektista on kova isku Jyväskylän suurelle liikuntahankkeelle.

Hippos2020-hankkeen alustava havainnekuva pohjoisesta ilmaperspektiivistä. Kuva: PES-arkkitehdit.

Fennia Varainhoito ilmoitti maaliskuun lopulla vetäytyvänsä Hippos2020-hankkeesta liiketaloudellisten syiden vuoksi. Päätös yllätti sekä Jyväskylän kaupungin että hankkeen rakentamisen suunnittelua ja vuokralaisten hankintaa vetävän Lehto Groupin.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk.

1 kk koejakso veloituksetta

Tutustu digi-Rakennuslehteen kuukauden ajan veloituksetta ja sitoumuksetta.

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Tätä artikkelia on kommentoitu 2 kertaa

2 vastausta artikkeliin “Valitus paljasti kymmenien miljoonien tukipotin Jyväskylän suurhankkeelle – iso rahoittaja vetäytyi”

  1. Jyväskylä on pudotettu Kokoomuksen, Keskustan ja Sdp:n aluepolitiikan tuloksena pois kasvukeskusten/kasvukaupunkien joukosta.

    Jyväskylän pitäisi panostaa koko energiansa Jkl-Lahti oikoradan saamiseksi, jos sitä ei tule, tulevaisuus on uusi ”Kouvola”…

  2. Jyväskylä on itse epäonnistunut kaupungin kehittämisessä kasvukeskukseksi. Ainoa Jyväskyläläinen asia on yliopiston profiloituminen pv:n tiedustelulaitoksen epäviralliseksi kyberturvallisuus/ vakoilu kouluttajaksi. Jyväskylässä ei pääsääntöisesti tapahdu mitään, eikä siellä ikinä esiinny kukaan. Turha syytellä valtiota, jos kaupunki ei itse panosta itseensä.Hämeenlinnakin on vetovoimaisempi kaupunki Toijalan kupeessa.

Viimeisimmät näkökulmat