S-Asuntorahasto rakennuttaa kymmeniä pieniä vuokra-asuntoja Espooseen Ison Omenan viereen: ”Hyvä sijoitus”

Kahdeksankerroksisen Espoon Mahtitaipaleen rakentaminen käynnistyy elokuussa. S-Asuntorahasto uskoo että pieniin vuokra-asuntoihin sijoittaminen on edelleen hyvä bisnes.

 

Pohjola Rakennus rakentaa Espoon Matinkylän vanhan ostoskeskuksen tilalle asuntoja. S-Asuntorahasto ostaa yhden taloista. Kuva: S-Pankki

S-Asuntorahasto rakennuttaa yhdessä pitkäaikaisen kumppaninsa Pohjola Rakennuksen kanssa kahdeksankerroksisen asuinrakennuksen Espoon Matinkylään.

Alle puolen kilometrin päähän Matinkylän metroasemasta ja kauppakeskus Isosta Omenasta nousevan talon rakennustyöt käynnistyvät elokuussa. Taloon on tulossa 59 vuokrahuoneistoa sekä 29 autopaikkaa ja sen arvioidaan valmistuvan vuoden 2020 loppupuolella. Asuntojen keskikoko on 45 neliömetriä.

”Espoon Mahtitaival on S-Asuntorahastolle hyvä sijoitus, sillä etenkin pienempien asuntojen kysyntä on vahvaa Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla”, sanoo S-Pankki-konserniin kuuluvan FIMin kiinteistösijoituksista vastaava johtaja Petri Jokinen tiedotteessa.

S-Asuntorahasto on erikoissijoitusrahasto, joka sijoittaa kasvukeskusten pieniin vuokra-asuntoihin Suomen kasvukeskuksissa tai niiden lähettyvillä työssäkäynti- ja opiskelualueilla. Rahastoa myydään S-Asuntorahasto- ja FIM Asuntotuotto -nimillä.

Vaikka kotimaisten asuntomarkkinoiden takavuosien huippuvauhdin tasaantuminen on saanut paljon huomioita osakseen, asuntosijoittaminen kannattaa yhä, Petri Jokinen arvioi.

”Uskon, että suurten kaupunkikeskusten suhteellinen vetovoima kasvaa Suomessa entisestään”, Jokinen jatkaa tiedotteessa.

Pohjola Rakennuksen rakentamaan kortteliin valmistuu kaikkiaan yli 200 asuntoa. Näistä 124 sijaitsee 16-kerroksisessa Espoon Mahtinokassa, jota myydään kuluttajille.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “S-Asuntorahasto rakennuttaa kymmeniä pieniä vuokra-asuntoja Espooseen Ison Omenan viereen: ”Hyvä sijoitus””

Vastaa