Raksystems aikoo moninkertaistaa liikevaihtonsa yritysostoilla

Rakennusalan asiantuntijayritys Raksystems Insinööritoimisto on kasvanut viime vuosina voimakkaasti nimenomaan yritysostoilla. Toimitusjohtaja Marko Malmivaaran mukaan tarkoitus on jatkaa samalla linjalla.

Raksystemsin toimitusjohtaja Marko Malmivaara kertoo, että tähän aikaan ensi vuonna liikevaihdon on tarkoitus olla jo 60 miljoonaa euroa. Kuva: Raksystems
Viime vuoden loppupuolella kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot osti enemmistöosuuden Raksystemsistä, ja samalla kerrottiin, että tavoitteena on moninkertaistaa Raksystemsin liikevaihto seuraavien vuosien aikana. MB Rahastojen hallinnoiman rahaston sijoittajat ovat pitkälti kotimaisia eläkeyhtiöitä.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems aikoo moninkertaistaa liikevaihtonsa yritysostoilla”

Viimeisimmät näkökulmat