Raksystems jatkaa yrityskauppojaan ostamalla HSSR:n

Raksystems on vahvistanut korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen osaamistaan ostamalla Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR oy:n.

Raksystems on vahvistanut korjaussuunnittelun ja rakennuttamisen osaamistaan ostamalla Helsingin Seudun Suunnittelu- ja Rakennuttajapalvelu HSSR oy:n.

Vuonna 2005 perustettu HSSR on pääkaupunkiseudulla ja koko Uudellamaalla toimiva korjausrakentamisen konsultointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Yrityksen liikevaihto oli 3,8 miljoonaa euroa vuonna 2018. Sen palveluksessa on yli 30 henkeä. HSSR jatkaa Raksystemsin tytäryhtiönä.

”Vajaa viisitoista vuotta oman yrityksen puikoissa on ollut huikea matka, ja nyt jatkan HSSR:n tarinaa mielenkiinnolla Raksystemsin katon alla. Näen yrityksillämme erinomaisen synergiaedun niin asiakkaille kuin henkilöstöllekin”, HSSR:n perustaja ja toimitusjohtaja Anssi Väätäinen puolestaan sanoo tiedotteessa.

Kaupan jälkeen Raksystems-konsernin pro forma -liikevaihto ylittää 36 miljoonaa euroa vuonna 2019 ja henkilöstövahvuus nousee 330 henkeen.

Raksystems on ollut aktiivinen yritysostaja viime vuosina. Keväällä se osti ruotsalaisen konsulttiyhtiön Dry-IT:n sekä Sisäilmatalo Kärki oy:n. Joulukuussa 2018 kotimainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot osti enemmistöosuuden Raksystemsistä. Tavoitteena on moninkertaistaa yhtiön liikevaihto seuraavina vuosina.

Niinpä Raksystems jatkaakin aktiivisesti uusien kumppaneiden etsimistä vahvistaakseen asemaansa yritysostojen ja orgaanisen kasvun turvin. Kotimaan lisäksi Raksystems-konserni etsii pohjoismaiseen kokonaisuuteen hyvin sopivia kasvuyrityksiä tukemaan laajentumista.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raksystems jatkaa yrityskauppojaan ostamalla HSSR:n”

Jätä kommentti