Kokeile kuukausi maksutta

Kokkiloiden Pontoskin panostaa SRV:hen: ”Yhtiö aloittaa sen historiassa uuden vaiheen”, Ilpo Kokkila sanoo

Kokkiloiden omistama Pontos oy on päättänyt lähteä vahvasti mukaan rakentamaan rakennusyhtiö ”SRV Yhtiöt Oyj:n uutta alkua”.

Ilpo Kokkila

SRV ilmoitti 6.2.2020 toimenpiteistään liittyen yhtiön tase- ja rahoitusaseman muutoksiin. Lue SRV:n rajuista toimista tästä.

Näihin muutoksiin sisältyy myös pääoman vahvistaminen osakeanneilla. Pontos on antanut sitoumukset osallistumisesta sekä suunnattuun osakeantiin että merkintäoikeusantiin.

Näiden toteutuessa Pontoksesta tulee SRV:n suurin omistaja. Aikaisemmin omistukset on ollut erotettu.

”Pontos toimii aktiivisena omistajana useissa yrityksissä ja entistä tiiviimpi yhteistyö SRV:n kanssa on merkittävä askel lisätä panostuksia kiinteistöliitännäiseen liiketoimintaan”, toteaa Pontoksen toimitusjohtaja Timo Kokkila.

Pontos haluaa olla kokonaisvaltainen kiinteistöalan kehittäjä. SRV:n liiketoiminta koulujen, kotien ja sairaaloiden rakentajana sekä kaupunkikeskusten kehittäjänä sopii erinomaisesti Pontoksen tulevaisuutta rakentavaan liiketoimintaan.

”Pontos haluaa omalta osaltaan kantaa myös vastuunsa ja tukea SRV:tä sen uudistumisessa. Pitkä ja vaikea kehitysprosessi on saatu valmiiksi ja yhtiö aloittaa sen historiassa uuden vaiheen. Sille syntyy nyt vahva tase ja sillä on erinomainen työkanta”, sanoo Pontoksen hallituksen ja SRV:n puheenjohtaja Ilpo Kokkila.

Tätä artikkelia on kommentoitu 3 kertaa

3 vastausta artikkeliin “Kokkiloiden Pontoskin panostaa SRV:hen: ”Yhtiö aloittaa sen historiassa uuden vaiheen”, Ilpo Kokkila sanoo”

  1. Heh.. epätoivoista kikkailua. Kaikki seurausta siitä kun yritys lakkasi uskomasta työntekijöihinsä ja näin loppui myös työntekijöiden usko yritykseen. Uppoavaan laivaan jää ketä jää, ei ainakaan terävin pää 🙂

  2. Mikä on tämän yhtiön olemassaolon oikeutus? Vuodesta 2007 on yhtiö maksanut 1,26 euroa osinkoa osakkeelta. Osaketta merkinnyt holdari olisi menettänyt 7,70 euroa osakkeelta. Kukin tehköön rahoillaan toki mitä haluaa.

    Kaikista huolestuttavinta on se jos tuleviin osakeanteihin sijoitetaan eläkeyhtiöiden varallisuutta. Tällä yhtiön track-recordilla. Hyvävelipiiri se vaan pyörii?

  3. Kun katsoo mitä kohteita ja kenelle , niin ei tarvitse lehtien sivuilta tätä bisnestä lukea , ei näytäkään yhtä köyhältä kuin annetaan ymmärtää. Kaivosta voi viedä vettä muullakin tavalla kuin risalla ämpärillä .

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat