Caverion harkitsee uuden hybridilainan liikkeeseenlaskua

Caverion harkitsee uuden, arviolta enintään 50 miljoonan euromääräisen hybridilainan liikkeeseenlaskua. Se voi toteutua lähitulevaisuudessa markkinatilanteen niin salliessa.

Caverion tekee myös vapaaehtoisen käteistarjouksen 16.6.2017 liikkeeseen laskemastaan 66,06 miljoonan euron hybridilainasta. Yhtiö hyväksyy ostettavaksi hybridilainoja korkeintaan 30 miljoonaan euroon asti. Ostohinta hybridilainoille määräytyy niin sanotun hollantilaisen huutokauppatavan mukaisesti, mutta minimihinta on 100,80 prosenttia.

Näiden toimien tarkoituksena on ylläpitää hyvää taloudellista joustavuutta tukemaan Caverionin päivitetyn strategian toteutusta ja investointeja kannattavaan kasvuun sekä ennakoida vuoden 2017 hybridilainan tulevaa koron ensimmäistä tarkistuspäivää.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Caverion harkitsee uuden hybridilainan liikkeeseenlaskua”

Vastaa