Kokeile kuukausi maksutta

Assemblin osti lisää kylmäosaamista

Talotekniikkayhtiö Assemblin on ostanut kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalveluihin erikoistuneen KK-Kylmäpalvelun.

Kuvassa vasemmalta KK-KYlmäpalvelun Tero Forsström, Assemblin oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson, KK-Kylmäpalvelun Ari Forsström sekä Master Yhtiöt oy:stä Juha Väänänen. Kuva: Assemblin.

KK-Kylmäpalvelu kuuluu kylmälaitteiden huolto- ja korjauspalveluissa markkinoiden suurimpiin toimijoihin. Yhtiön liikevaihto on noin 5.5 miljoonaa euroa.

KK-Kylmäpalvelu muodostuu kolmesta eri yrityksestä eli Karjalan Kylmäpalvelusta, Salon Kylmäpojista ja KK-Kylmäpalvelusta. Yritys työllistää 35 henkilöä. Yrityksien toimipisteet ovat Espoossa, Salossa ja Joensuussa.

Yritys on palvellut asiakkaitaan kylmätekniikan parissa yli 10 vuoden ajan. Yritysten asiakkaina ovat kunnat ja kaupungit, ravintolat ja suurtalouskeittiöt, palvelutalot, teollisuus ja kaupanalan yritykset.

KK-Kylmäpalveluiden toimitusjohtaja Mikko Matikainen jatkaa toimitusjohtajana.

Yrityskaupassa Assemblin Oy ostaa koko KK-Kylmäpalvelun osakekannan yrityksen nykyisiltä omistajilta Ari Forsströmiltä, Master Yhtiöiltä ja Tero Forsströmiltä.

Yritysosto ei aiheuta henkilöstömuutoksia ja jokainen yksikkö jatkaa toimintaansa nykyisissä toimipisteissään. Yritykset jatkavat toistaiseksi toimintaansa omalla nimellään Assemblinin tytäryhtiöinä.

Assemblin-konserni asentaa, huoltaa ja suunnittelee Suomessa LVISAK-järjestelmiä ja toteuttaa energiatehokkuusprojekteja.

 

 

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Assemblin osti lisää kylmäosaamista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat