Finelcomp antaa lisävirtaa Kerttu Niskaselle – hakee sponssilla näkyvyyttä myös vientimarkkinoilta

Yhtiö on toinen Niskasen kahdesta pääyhteistyökumppanista kausilla 2020–2021 ja 2021–2022.

Finelcompin sponsoroima Kerttu Niskanen lähtee MM-laduille mitalitavoittein. Yhteistyön lasketaan tuovan yhtiölle näkyvyyttä myös vientimarkkinoilla. (Kuva:Hiihtoliitto)

Modulaarisia sähkökeskusratkaisuja tarjoava Finelcomp oy on tehnyt yhteistyösopimuksen hiihtäjä Kerttu Niskasen kanssa. Yhtiö on toinen Niskasen kahdesta pääyhteistyökumppanista kausilla 2020–2021 ja 2021–2022.

”Finelcompin arvot henkilöityvät Kertussa upealla tavalla. Kerttu Niskanen on yksi Suomen kovimmista hiihtäjistä, ja hän tähtää maailman huipulle samalla suomalaisella sisulla ja tinkimättömyydellä kuin mekin. Haemme vahvaa kasvua niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Maastohiihdon maailmancupin kilpailut käydään pitkälti meitä kiinnostavilla markkina-alueilla”, Finelcompin toimitusjohtaja Esa Kivi kertoo yhteistyön taustoista.

Niskasen kauden päätähtäin on Saksan Oberstdorfissa käytävissä maailmanmestaruuskilpailuissa helmi-maaliskuun vaihteessa. Nuorten vuoden 2010 MM-kultamitalistin ja aikuisten arvokilpailujen moninkertaisen viestimitalistin tavoitteet ovat selkeät.

”Tähtään siihen, että kauden kuntohuippu ajoittuisi maailmanmestaruuskilpailuihin. Tavoittelen Oberstdorfista ensimmäistä henkilökohtaista aikuisten arvokisamitaliani”, Niskanen sanoo tiedotteessa.

Finelcomp on sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointiratkaisujen valmistaja, joka tarjoaa myös ohutlevyosien sopimusvalmistusta. Vuonna 2019 yhtiön liikevaihto oli 14,2 miljoonaa euroa. Outokummussa toimiva yritys on perustettu vuonna 1988.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Finelcomp antaa lisävirtaa Kerttu Niskaselle – hakee sponssilla näkyvyyttä myös vientimarkkinoilta”

Jätä kommentti

Viimeisimmät näkökulmat