Suomen Saneeraustalo ostaa kaksi kattokorjauksiin erikoistunutta yritystä

Yrityskauppojen myötä Suomen Saneeraustalo nousee johtavien yksityisten julkisivu-urakoitsijoiden
joukkoon.

Kiinteistöjen julkisivurakentamiseen erikoistunut Suomen Saneeraustalo on tehnyt kaksi yrityskauppaa pääkaupunkiseudulla.

Suomen Saneeraustalo ostaa bitumikermi -vesieristysten rakennus- ja korjaustöihin erikoistuneen Katto 2000 Oy:n koko osakekannan sekä pelti- ja kuparikattojen korjauksiin erikoistuneen Uudenmaan Kattopalvelu Oy:n liiketoiminnan.

Vuonna 2004 perustetun Katto 2000 -yhtiön liikevaihto vuonna 2020 oli 4,4 miljoonaa euroa ja se työllisti 18 henkilöä. Yhtiö jatkaa kaupan jälkeen Suomen Saneeraustalon itsenäisenä tytäryhtiönä.

Niin ikään pääkaupunkiseudulla toimineen Uudenmaan Kattopalvelun liikevaihto oli viime vuonna 840 000 euroa ja se työllisti 10 henkilöä.

Yrityskauppojen myötä Suomen Saneeraustalo nousee johtavien yksityisten julkisivu-urakoitsijoiden
joukkoon.

”Tavoittelemme vuonna 2022 yli 30 miljoonan euron liikevaihtoa noin sadan oman työntekijän voimin. Fuusion ja yhdistymisten myötä pystymme entistä paremmin palvelemaan asiakkaitamme kokonaisvaltaisella asuinkerrostalojen ja liikekiinteistöjen julkisivujen korjauksella”, toteaa Suomen Saneeraustalon hallituksen puheenjohtaja ja Katto 2000 Oy:n uusi toimitusjohtaja Pentti Myllymäki yhtiön tiedotteessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Suomen Saneeraustalo ostaa kaksi kattokorjauksiin erikoistunutta yritystä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat