WSP ostaa Golderin

Golderin noin 7 000 asiantuntijaa nostavat WSP:n maailman johtavaksi ympäristökonsultointiyritykseksi, jossa näiden palveluiden parissa toimii 14 000 henkilöä. Kokonaisuudessaan WSP:n henkilöstö on 54 000.

WSP ostaa globaalin konsulttiyrityksen Golderin, jolla on yli 60 vuoden kokemus geo- ja ympäristökonsultointipalveluista.

Golderin noin 7 000 asiantuntijaa nostavat WSP:n maailman johtavaksi ympäristökonsultointiyritykseksi, jossa näiden palveluiden parissa toimii 14 000 henkilöä. Kokonaisuudessaan WSP:n henkilöstö on 54 000.

WSP uskoo, että yhdistämällä voimat yritykset hyötyvät nopeasti kasvavista ympäristö- ja yhteiskuntavastuun sekä hyvän hallintotavan trendeistä, jotka lisäävät ympäristökonsultoinnin kysyntää.

Lisäksi yhdistyminen tukee WSP:n vuosien 2019-2021 globaalissa strategiassa asetettujen tavoitteiden toteutumista, kasvua ja arvon luomista tulevina vuosina.

Suomessa WSP:llä on yli 650 asiantuntijaamme eri puolilla maata. Heistä noin 30-40 työskentelee geo-, kaivos- ja ympäristötoimintoihin liittyvissä palveluissa. Vastaavasti Golderilla noin 50 asiantuntijaa työskentelee samoissa palveluissa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “WSP ostaa Golderin”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat