Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n infrapuolen uusi johtaja tulee talon ulkopuolelta

YIT:n hallitus on nimittänyt Pasi Tolppasen, (54, tekniikan tohtori) Infra-segmentin johtajaksi ja YIT:n johtoryhmän jäseneksi.

Pasi Tolppanen ottaa tehtävän vastaan viimeistään syyskuun alusta alkaen. Hän siirtyy YIT:lle DEN Groupin toimitusjohtajan tehtävästä.

Ennen nykyistä tehtäväänsä Tolppanen on työskennellyt muun muassa Maintpartner Groupin toimitusjohtajana sekä Pöyryn Pohjois-Euroopan liiketoiminnoista vastaavana johtajana ja Pöyry Finland Oy:n toimitusjohtajana.

“Infrarakentamisella on merkittävä rooli YIT:n kestävän kaupunkikehityksen strategiassa. Haluamme luoda enemmän arvoa YIT:ssä kasvattamalla omaperusteisten hankkeiden osuutta projektisalkustamme. Infra-segmentillä on tärkeä rooli näissä hankkeissa. Segmentin tuloskehitys ei ole kuitenkaan ollut tyydyttävällä tasolla. Pasi Tolppasella on erinomainen kokemus infra-alasta ja näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta. Luotan, että hänen johdollaan pystymme vauhdittamaan Infra-segmentin strategian täsmentämistä sekä kehittämään asiakassuhteitamme, parantamaan kilpailukykyämme ja kasvattamaan kannattavaa liiketoimintaa. Toivotan Pasi Tolppasen lämpimästi tervetulleeksi YIT:lle”, toimitusjohtaja Markku Moilanen sanoo tiedotteessa.

“Hyvin toimiva infrastruktuuri on kaiken kaupunkikehittämisen perusta. Juuri nyt on lisäksi käynnistymässä merkittäviä väylähankkeita ja energiamarkkinassa tapahtuu voimakasta muutosta kestävän kehityksen ajamana. Olen innoissani päästessäni palaamaan juurilleni johtamaan YIT:n infraliiketoimintaa seuraavalle tasolle”, Tolppanen sanoo.

 

Antti Inkilä jatkaa Infra-segmentin väliaikaisena johtajana elokuun loppuun saakka, jonka jälkeen hän palaa tehtäväänsä Asuminen Suomi ja CEE -segmentin johtajana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n infrapuolen uusi johtaja tulee talon ulkopuolelta”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat