Yle: Tammelan kunta vääntää yhtenäiskoulun kasvaneista kustannuksista

Tammelan kunnanhallitus ei kokouksessaan maanantaina 11. lokakuuta mukisematta niellyt esitystä uuden yhtenäiskoulun rakentamisen kasvaneista kustannuksista. Kunnanhallitus asetti koulun rakentamiselle hintakaton.

Yle Uutisten jutun mukaan kunnanjohtaja ilmoitti kokouksessa jättävänsä asiasta eriävän mielipiteen, kun kunnanhallitus ei hyväksynyt kunnanjohtajan esitystä konsultin laatimista kustannuslaskelmista. Uusien arvioiden mukaan koulun rakentaminen maksaisi noin 14 miljoonaa euroa, joka on noin kaksi miljoonaa enemmän kuin tarveselvityksen mukainen kustannusarvio. Rakennuskustannukset ovat nousseet tarveselvityksen tekohetkestä vain 600000 euroa.

Tosin kouluhankkeen kustannuksia nostavat myös alustaviin arvioihin nähden kasvaneet tilatarpeet. Nykyisten suunnitelmien mukaan kouluun tulisi tiloja myös esikoulu- ja erityisopetukselle.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Yle: Tammelan kunta vääntää yhtenäiskoulun kasvaneista kustannuksista”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat