Kokeile kuukausi maksutta

Startup-yrittäjä Julius Tuomikoski: ”Rakennusala kaipaa kulttuurimuutosta ja rohkeita panostuksia teknologiaan”

Rakennuslehden sarjassa on esitelty rakennusalan vaikuttajia. Sarjan viimeisessä osassa tulevaisuuden vaikuttaja, kolmekymppinen kasvuyrittäjä Julius Tuomikoski kertoo, miten rakennusalan ohjelmistoliiketoiminta voi antaa uusia eväitä rakentamisen tuottavuusloikkaan.

 

Julius Tuomikoski kirjoitti teesinsä Vaikuttaja-sarjan tauluun kotonaan Vantaalla. Kuva: Jussi Helttunen

Julius Tuomikoski syntyi Kajaanissa, vietti lapsuutensa Siilinjärvellä ja valmistui ylioppilaaksi Kuopion Nilsiässä. ”Olen nälkämaasta kotoisin oleva savolainen, joten lähtökohdat eivät voisi olla paremmat”, Tuomikoski heittää pilke silmäkulmassa.

Tuomikoski on 13-henkisen sisarusparven toiseksi vanhin. Ensi kosketuksensa työelämään hän sai 15-vuotiaana puhelinmyynnissä, jonka parissa hän jatkoi koko lukioaikansa. ”Se oli raaka, mutta samalla palkitseva maailma.”

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Olen jo tilaaja

Rekisteröidy

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Startup-yrittäjä Julius Tuomikoski: ”Rakennusala kaipaa kulttuurimuutosta ja rohkeita panostuksia teknologiaan””