Kokeile kuukausi maksutta

Wasacon sai uuden toimitusjohtajan

Wasagroup-konserniin kuuluvalle rakennusliike Wasaconille on nimitetty uusi toimitusjohtaja.

Tallinnasta kotoisin oleva Aivar Juus aloitti Wasaconin vetäjänä vuoden 2022 alussa. Juus on työskennellyt rakennusalalla vuodesta 2000, ja hänellä on kokemusta erilaisista rakennusyrityksistä. Vuonna 2009 hän perusti oman yrityksen, jonka kautta hän on tarjonnut projektinjohtourakointia.

Juusin oma yhtiö on tehnyt yli 11 vuotta yhteistyötä virolaisen sijoitusyhtiön Kaamos Groupin kanssa. Myös Suomessa toimiva Kaamos Group on puolestaan tehnyt yhdessä Juusin kanssa yhteistyötä Wasagroupin kanssa Lapuan kauppakeskuksen molempien vaiheiden sekä Vantaalle rakennetun Pilke-päiväkodin yhteydessä.

”Olemme tutustuneet Aivarin kanssa jo viitisen vuotta sitten yhteisten projektien kautta, ja hänen tapansa työskennellä sai minut jo silloin vakuuttuneeksi ammattimaisesta kyvystä johtaa. Nyt tarjoutui mahdollisuus palkata Aivar meille luotsaamaan Wasaconia eteenpäin”, Wasagroup-konsernin hallituksen puheenjohtaja Ari Tyynismaa sanoo tiedotteessa. Hän on myös yksi Wasaconin perustajista.

Uusi vuosi on alkanut Wasaconissa positiivisissa merkeissä. Yhtiön mukaan tilauskanta on vahvassa kasvussa ja vuoden aikana on alkamassa useita uusia hankkeita.

”Tilauskannan ja toiminnan kasvaessa tulemme alkuvuodesta rekrytoimaan uutta toimihenkilöstöä ja kasvattamaan yhteistyöverkostoamme”, Juus sanoo.

Jo syksyllä Wasaconin kehitysjohtajana aloitti Reijo Siltamäki, joka on toiminut muun muassa rakennusarviointi- ja rakennuttamistehtävissä, kiinteistökehityshankkeissa sekä määrälaskennan ja kustannuslaskennan asiantuntijana ja lisäksi rakennustarkastajana Alahärmän kunnassa.

Myös koko Wasagroup-konserni sai uuden toimitusjohtajan kesällä, kun rakennusinsinööri Timo Pahkala aloitti konsernin johdossa elokuun alussa. Hän on työskennellyt konsernin palveluksessa jo yli kymmenen vuotta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Wasacon sai uuden toimitusjohtajan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat