Kokeile kuukausi maksutta

Ei johtajatitteleitä, ei johtoryhmää, ei isoja palavereja – Ideastructuran Jyrki Jalli luottaa johtamiseen ilman johtajia

Suunnittelutoimisto Ideastructuran toimitusjohtaja Jyrki Jalli haluaa välttää johtamisessa hierarkioita ja siiloutumista. Hän arvostaa ketteryyttä ja joustavuutta, johon päästään verkostomaisella toiminnalla.

Jyrki Jallilla on useamman vuosikymmenen kokemus suunnittelutoimistojen johtamisesta. (Kuva: Liisa Takala)

On ehkä liian vahvasti sanottu, että kokenut rakennusalan yritysjohtaja Jyrki Jalli vihaa sanaa johtaja. Mutta ei hän siitä millään tavalla pidä. ”Se antaa helposti väärän mielikuvan, että johtajuus olisi jotain aivan erityislaatuista ja siihen valitaan aivan erityislaatuisia ihmisiä”, Jalli sanoo.

Suunnittelutoimisto Ideastructuraa vetävä Jalli ei olekaan koonnut ympärilleen johtoryhmää, joka on yleisin tapa jäsentää keskikokoisten ja suurten yritysten johtamista.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Ei johtajatitteleitä, ei johtoryhmää, ei isoja palavereja – Ideastructuran Jyrki Jalli luottaa johtamiseen ilman johtajia”

  1. Hienoa että Vahasen toimiston kasvatit vievät eteenpäin inspiroivan ja epäbyrokraattisen johtamisen kulttuuria. On tärkeää että hyvät yhteisöllisen johtamisen mallit nousevat positiivisena esiin ihmisen kokoisissa työyhteisöissä. Nuorien asiantuntijoiden kannataa katsella ympärilleen ja tunnistaa omaa kehittymistä parhaiten tukevat osaamispolut ja työyhteisöt.

Viimeisimmät näkökulmat