Kokeile kuukausi maksutta

Ei johtajatitteleitä, ei johtoryhmää, ei isoja palavereja – Ideastructuran Jyrki Jalli luottaa johtamiseen ilman johtajia

Suunnittelutoimisto Ideastructuran toimitusjohtaja Jyrki Jalli haluaa välttää johtamisessa hierarkioita ja siiloutumista. Hän arvostaa ketteryyttä ja joustavuutta, johon päästään verkostomaisella toiminnalla.

Jyrki Jallilla on useamman vuosikymmenen kokemus suunnittelutoimistojen johtamisesta ja nyt hän avasi toimiston Turussa. Kuva: Liisa Takala

On ehkä liian vahvasti sanottu, että kokenut rakennusalan yritysjohtaja Jyrki Jalli vihaa sanaa johtaja. Mutta ei hän siitä millään tavalla pidä. ”Se antaa helposti väärän mielikuvan, että johtajuus olisi jotain aivan erityislaatuista ja siihen valitaan aivan erityislaatuisia ihmisiä”, Jalli sanoo.

Tämä artikkeli on tilaajille

Kirjaudu sisään

Kokeile nyt 1 kk veloituksetta!

Ryhmätilaus digi (+printti)

Ryhmätilaus sisältää haluamasi määrän käyttäjätunnuksia digiin (+printtilehtiä) yhdellä laskulla.

Yksittäistilaus printti+digi

Tilausjakso valittavissa 6/12 kk, myös määräaikaisena.

Yksittäistilaus digi

Tilausjakso valittavissa 3/6/12 kk.

Tätä artikkelia on kommentoitu kerran

Yksi vastaus artikkeliin “Ei johtajatitteleitä, ei johtoryhmää, ei isoja palavereja – Ideastructuran Jyrki Jalli luottaa johtamiseen ilman johtajia”

  1. Hienoa että Vahasen toimiston kasvatit vievät eteenpäin inspiroivan ja epäbyrokraattisen johtamisen kulttuuria. On tärkeää että hyvät yhteisöllisen johtamisen mallit nousevat positiivisena esiin ihmisen kokoisissa työyhteisöissä. Nuorien asiantuntijoiden kannataa katsella ympärilleen ja tunnistaa omaa kehittymistä parhaiten tukevat osaamispolut ja työyhteisöt.

Viimeisimmät näkökulmat