Kokeile kuukausi maksutta

Inlook-konsernille haetaan uutta toimitusjohtaja – Lehtonen sivuun saman tien

Väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Jyri Salonen, joka aloittaa työnsä heti. Uusi toimitusjohtaja valitaan vuoden vaihteeseen mennessä.

 

Arto Lehtonen ehti luotsata Inlookia yli 20 vuotta. Nyt hän saa vielä opastaa väliaikaista toimitusjohtajaa uuteen pestiin.

Sisärakentamiseen erikoistunut Inlook-konserni vaihta toimitusjohtajaa. Yhtiötä yli 20 vuotta luotsannut  Arto Lehtonen jättää tehtävänsä, ja konserni nimittää uuden toimitusjohtajan ennen vuodenvaihdetta.

Yhtiön tiedotteen mukaan Lehtonen siirtyy sivuun tehtävistään vielä kesäkuun aikana ja avustaa väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi nimitettyä Jyri Salosta, joka aloittaa työnsä heti.

Salosella on väistyvän toimitusjohtajan lisäksi tukenaan hallituksen puheenjohtaja Arto Pohjonen.

”Olemme kiitollisia Arto Lehtoselle hänen mittavasta, pitkäaikaisesta panoksestaan konsernin kasvuun ja kehitykseen. Päätimme valita väliaikaisen toimitusjohtajan ja antaa aikaa sekä työrauhaa uuden toimitusjohtajan valinnalle”, Pohjonen toteaa tiedotteessa.

Inlook-konsernin liikevaihto on 81 miljoonaa euroa, ja se työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa noin 500 henkilöä. Kasvua haetaan jatkossa kotimaan lisäksi myös kansainvälisiltä markkinoilta, erityisesti Ruotsista.

Konsernin pääomistajana on Hiltusen perhe ja yhtiön tavoitteena on kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi sisärakentamisen toimijaksi.

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Inlook-konsernille haetaan uutta toimitusjohtaja – Lehtonen sivuun saman tien”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat