Kokeile kuukausi maksutta

Bravidalla alkoi työsuojeluviikko – teemana turvallisen tekemisen kulttuuri

Bravidan roadshow kiertää kuudella paikkakunnalla, ja jokainen yhtiön työntekijä saa neljä tuntia työsuojeluun liittyvää koulutusta.

Viikon mittaan tarjolla on koulutuksia, työturvallisuuteen keskittyviä työmaakierroksia sekä aiheeseen liittyviä kokouksia. Viikon aikana palkitaan myös yksiköitä ja yksittäisiä henkilöitä hyvästä turvallisuustyöstä.

Kiinteistö- ja talotekniikkatalo Bravida on käynnistynyt jo perinteeksi muodostuneen työsuojelun teemaviikon. Tällä kertaa teemana on työturvallisuuskulttuuri ja sen lisäksi käsitellään myös työterveyttä ja hyvinvointia.

Viikon mittaan tarjolla on koulutuksia, työturvallisuuteen keskittyviä työmaakierroksia sekä aiheeseen liittyviä kokouksia. Samalla palkitaan myös yksiköitä ja yksittäisiä henkilöitä hyvästä turvallisuustyöstä.

Bravidan roadshow kiertää kuudella paikkakunnalla, ja jokainen yhtiön työntekijä saa neljä tuntia työsuojeluun liittyvää koulutusta.

Suomessa Bravidan turvallisuuskulttuuria kartoitettiin alkuvuonna työntekijöille tehdyllä kyselyllä. Kyselyn tulosten mukaan työntekijät pitävät Bravidan turvallisuuskulttuuria hyvänä. Suomi pärjäsi hyvin myös vertailussa muiden Pohjoismaiden kanssa.

”Työterveyshuollon tilaston mukaan Bravidassa tapahtuu vähemmän tapaturmia kuin rakennusalalla yleensä Suomessa. Tapaturmien määrä onkin kolmen viime vuoden aikana puolittunut”, todetaan yhtiön tiedotteessa.

 

 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Bravidalla alkoi työsuojeluviikko – teemana turvallisen tekemisen kulttuuri”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat