Kokeile kuukausi maksutta

Sodan vaikutukset söivät GRK:n tulosta

Infrarakentaja GRK:n liikevaihto kasvoi viime vuonna, mutta kannattavuus heikkeni Venäjän hyökkäyssodan aiheuttamien seurannaisvaikutusten takia.

GRK uudistaa oganisaatiotaan ja toimintamalliaan. Kuva: GRK

Yhtiön liikevaihto kasvoi viime vuonna 450,5 miljoonaan euroon edellisvuoden 430,6 miljoonasta. Varsinainen liikevaihdon kasvuloikka tehtiin Ruotsissa ja Virossa, joissa molemmissa liikevaihto kasvoi yli 20 prosenttia. Suomessa liikevaihto säilyi samalla tasolla kuin vuonna 2021.

Kannattavuus kuitenkin heikkeni viime vuonna. Liikevoitto painui 11,4 miljoonaan euroon 20,7 miljoonasta ja oman pääoman tuotto 9,0 prosenttiin 21,9 prosentista. Liikevoittoa kertyi viime vuonna 2,5 prosenttia liikevaihdosta.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sodan vaikutukset söivät GRK:n tulosta”

Viimeisimmät näkökulmat