Kokeile kuukausi maksutta

Pitkät maksuajat hiertävät infra-alalla

Koneyrittäjät vaativat, että maksuaikojen venyttämiseen on puututtava.

Viemäri- ja vesijohtolinjatyömaa Lempäälässä. Reijo Hietanen

Koneyrittäjien tiedotteen mukaan maarakennusalalla on nähtävissä suuntaus, että aliurakointisopimuksiin kirjataan pitkiä maksuaikoja automaattisesti. Sopimuksiin merkitään 60:n ja jopa 90 vuorokauden maksuehtoja.

"Pieniä koneyrityksiä pidetään pitkillä maksuajoilla asiakkaan pankkina, ja mielestämme käytäntö on maksuaikalain vastaista", toteaa Koneyrittäjien maarakennusvaliokunnan puheenjohtaja Seppo Saarelainen.

Tämä artikkeli on tarjolla vain Rakennuslehden tilaajille

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Pitkät maksuajat hiertävät infra-alalla”

Viimeisimmät näkökulmat