Aluepäällikkö, työnjohtajia

Asfalttikallio Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 17.2.2021 Hae viimeistään 12.3.2021

Asfalttikallio hakee aluepäällikköä Etelä-Suomeen sekä työnjohtajia pääkaupunkiseudulle ja Kymenlaaksoon/Päijät-Hämeeseen

Oletko valmis työskentelemään suomalaisella sisulla parantaaksesi suomalaisten elinolosuhteita? Asfalttikallio hakee kivenkovia ammattilaisia erilaisiin johtotehtäviin pääkaupunkiseudun ja Kymenlaakson/Päijät-Hämeen asfalttityömaille. Hae mukaan osaksi Asfalttikallio-perhettä!

Asfalttikallio on suurin suomalainen asfalttipäällystykseen erikoistunut yritys. Asfalttiasemiamme löytyy Tuusulasta, Turusta, Eurajoelta, Seinäjoelta ja Ylöjärveltä. Etsimme nyt uusia osaajia esimiestehtäviin pääkaupunkiseudulle sekä Kymenlaakson/Päijät-Hämeen alueelle. Tutustu toimenkuviin tarkemmin rekrytointisivullamme ja jätä hakemuksesi 12.3.2021 mennessä.

Avoimet työpaikat:

Asfalttikalliolla työskentely on hauskaa, monipuolista ja vaihtelevaa, eikä yksikään työpäivä ole täysin samanlainen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vaihtelevan työympäristön, kannustavan työilmapiirin sekä mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen nopeasti kasvavassa suomalaisyrityksessä.

Hakijoilta edellytämme työtehtäviin soveltuvaa tutkintoa sekä mielellään aiempaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Lisäksi odotamme, että olet aktiivinen sekä oma-aloitteinen tiimipelaaja, sitoudut yhdessä sovittuihin tavoitteisiin ja kannustat henkilöstöäsi huippusuorituksiin.

Työssäsi on tärkeää, että pystyt toimimaan itsenäisesti Asfalttikallion arvojen mukaisesti ja haluat kehittää toimintaamme jatkuvasti. Liikkuvan toimenkuvan takia sinulta löytyy oma auto ja vähintään B-luokan ajokortti.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointisivumme kautta 12.3.2021 mennessä ja kerro meille lisää itsestäsi. Nähdään pian!

Lisätietoja: Aluejohtaja Jorma Tuomela, 0400 561 146, jorma.tuomela@asfalttikallio.fi

Katso kaikki Asfalttikallion avoimet työpaikat rekrytointisivultamme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi