Kokeile kuukausi maksutta

Asennuspäällikkö

Topi-Keittiöt Oy
Sijainti Pohjois-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 8.7.2022 Hae viimeistään 31.7.2022

Asennuspäällikkö

Haemme asennuspäällikköä johtamaan kalusteasennuksiamme Pohjois-Suomen alueella, Tampereelta ylöspäin.

Vastaat työkohteiden resurssisuunnittelusta, valvonnasta ja laadusta. Vastuullasi on projektien aikainen yhteydenpito asiakkaisiin sekä vierailut asennuskohteissa, aloituspalaverit ja asennustöiden valvonta.

Edellytämme sinulta kokemusta rakennustyömaan työnjohtotehtävistä tai kalusteasennuksista, sekä organisointikykyä ja itsenäistä työotetta. Toimit aktiivisesti asiakastyössä yhdessä Topin vahvan ammattilaistiimin kanssa, joten positiivinen vuorovaikutus ja yhteistyökyvykkyys ovat odotuksiamme toiminnallesi.

Varsinainen toimipaikkamme sijaitsee Kalajoella, mutta työn liikkuvan luonteen vuoksi asemapaikkasi voi olla esimerkiksi Oulussa, Jyväskylässä tai Tampereella.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen, hienon mahdollisuuden toimia vahvan suomalaisen merkkituotteen ympärillä innostuneessa osaavassa ja kehittyvässä tiimissä. Lisätietoja tehtävästä antaa Operatiivinen johtaja Iiro Ojala, iiro.ojala@topi-keittiot.fi, puh. 050 355 5327.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen iiro.ojala@topi-keittiot.fi viimeistään 31.7.2022 mennessä.
Otsikoi sähköpostisi ”Topi-Keittiöt/ Asennuspäällikkö”.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi