Country manager

Stenger & Ibsen Construction
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 31.8.2021 Hae viimeistään 10.9.2021

Toiminnan käynnistyessä Suomessa etsimme Ouluun nyt Sinua

COUNTRY MANAGER

Tulet Suomen liiketoimintojen keskeisimpään rooliin ja tehtäviisi tulevat kuulumaan toiminnan käynnistäminen ja organisointi – kumppanineuvottelut ja rekrytoinnit tärkeimpinä. Kun toimintamme on vauhdissa, Suomen tiimi tulee olemaan n. 10 henkilön osaava joukko.

Mitä odotamme?

Infrarakentamisen vahvaa kokemusta. Tuulivoimapuistojen rakentamisen kokemus on eduksi, muttei välttämätöntä – tässä voimme Sinua tukea.

Liiketoimintalähtöinen ote on oleellista – asiakkaat ovat kylläkin meille valmiiksi hyvinkin tuttuja, joten kaupallisessa roolissa et ole yksin.

Esimies- ja tulosvastuukokemus sekä vahva englannin kielen taito on työssä menestymisen kannalta oleellista.

Otteeltasi toivomme Sinun olevan hyvä rakentamaan verkostoja – käytämme rakentamisessa kumppaneita ja hyvät suhteet heihin on meille erittäin tärkeää. Meille tärkeitä arvoja ovat luotettavuus, rehellisyys, reiluus ja ratkaisuhakuisuus. Toivomme näiden merkitsevän paljon myös Sinulle.

Mitä tarjoamme?

Kokonaisvaltaisen vastuun tulevaisuuden toimialalla. Saat vahvaa tukea Tanskan ja Ruotsin organisaatiostamme.

SIC on perheomisteinen ja kulttuuriltaan välitön, tekijöitään arvostava ja tekemiseen keskittyvä. Tuulivoimarakentamisen vaateet tiedetään ja toiminnan laatu on viety pitkälle – yksikään projektin aikataulu ei ole ylittynyt eikä asiakasreklamaatiota ole tullut. Tinkimättömyys HSQE-asioissa on meille ydinasia.

Tästä eteenpäin?

Kuulostiko tämä Sinusta kiinnostavalta? Voit hakea tehtävään oheisen linkin kautta. Haluamme edetä rekrytoinnissa reippaasti, joten hae saman tien, mutta viimeistään 10.9.

Lisätietoa saat konsulteiltamme
Maija Talviselta p. 0400 883 966, maija@wilmaconsulting.fi
sekä Lauri Taalikalta p. 041 3133 180, lauri@wilmaconsulting.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi