Kokeile kuukausi maksutta

Energia-asiantuntija

Newsec
Sijainti Helsinki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 22.2.2022 Hae viimeistään 15.3.2022

Kiinnostaisiko sinua työskennellä maamme parhaassa kiinteistöjohtamisen yrityksessä kiinteistösijoittaja-asiakkaidemme kiinteistömassan energiatehokkuuden parantamiseksi? Tässä tehtävässä pääset työskentelemään näköalapaikalla kiinteistöliiketoiminnan välittömässä läheisyydessä ja auttamaan asiakkaitamme saavuttamaan energiatehokkuudelle ja vastuullisuudelle asetettuja tavoitteita!

Energia-asiantuntijana toimenkuvasi on monipuolinen. Vastaat asiakkaidemme kiinteistöjen energiamanageerauksesta seuraamalla ja raportoimalla energiakulutusta ja tuot esille siinä havaittuja poikkeamia mahdollisine ratkaisuehdotuksineen. Energiamanageerauksen tehtävät eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään edellä mainittujen tehtävien suorittamiseen, sillä annamme sinulle mahdollisuuden myös kehittää palvelua yhdessä muiden tiimiläisten kanssa.

Energiamanageerauksen lisäksi pääset tekemään asiakkaillemme energiaprojektikartoituksia, joiden kautta pyrimme tekemään konkreettisia esityksiä säästölaskelmineen energiatehokkuuden parantamiseksi. Näissä kartoituksissa arvioit talotekniikan nykyaikaistamisen tarpeita liittyen niin rakennusautomaatioon, ilmanvaihtoon kuin jäähdytykseenkin. Lisäksi haluamme toki huomioida mahdollisuudet uusiutuvien energiaratkaisuiden tuomiseksi osaksi kokonaisuutta. Energiamanageerauksen ja projektikartoitusten lisäksi pöydällesi saattaa tulla muitakin erilaisia kiinteistöjen energiatehokkuuteen liittyviä tai taloteknisiä selvityksiä, konsultointeja ja kohdekäyntejä.

Tehtävään liittyy tiivis yhteistyö sekä asiakkuuspäälliköiden, että naapuritiimien kanssa, sillä energia-asiat nivoutuvat kiinteästi yhteen myös meidän vastuullisuuspalveluidemme, kiinteistöjen ylläpidon johtamisen sekä myös rakennuttamisprojektien kanssa.

Osaamisellasi tulet täydentämään tiimimme kyvykkyyttä, ja tehtävä muotoutuu osaamistasi ja kiinnostustasi mukaillen. Halutessasi pääset myös osallistumaan itse projektien toteutusvaiheeseen sekä palveluiden myynnin edistämiseen asiakkuuksissa.

Kotikonttorisi on Helsingin tai Tampereen toimipisteessämme, mutta me työskentelemme joustavasti myös etänä. Kohdekäyntisi tulevat keskittymään pääosin pääkaupunkiseudun ympäristöön, mutta kohdekäyntejä saattaa toki olla muuallakin.

Starttisi Newsecillä

Sinut tullaan perehdyttämään tehtäviisi, asiakkuuksiin, järjestelmiimme sekä Newsecin arvioihin jo heti ensimmäisten työpäiviesi aikana. Tuletkin nopeasti huomaamaan työskenteleväsi aidosti arvojohdetussa yrityksessä. Arvomme Passion for Colleagues and ClientsExcellenceInnovation ja Integrity näkyvät kulttuurissamme, johtamisessa sekä liiketoiminnassamme. Tulemme varaamaan riittävästi aikaa varmistaaksemme, että saat hyvän startin uutena Newseciläisenä.

Tämän sinulle lupaamme

  • Meillä oikeasti viihdytään. Me välitämme työntekijöidemme hyvinvoinnista sekä arjen sujuvuudesta. Tästä kertoo esimerkiksi vuoden 2021 Great Place To Work:n 2. sija suurten organisaatioiden joukossa.
  • Saat ympärillesi monipuolisen osaajien joukon ja kiinteistöalan rautaisimmat ammattilaiset. Pääset osaksi talotekniikka- ja energiapalvelut tiimiä, joka muodostuu seitsemästä ammattilaisesta, joilla on taustaa ja osaamista talotekniikan ja energiatehokkuuden eri osa-alueilta. Vaikka työsi on itsenäistä, tukea on aina saatavilla ja sitä mieluusti myös annetaan.
  • Pohjoismaiden ja Suomen suurimpana toimijana meillä on mahdollisuus tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia urapolkuja kiinteistöalalla.
  • Olemme tinkimättömiä tekemämme työn laadun suhteen, mutta meillä ei tarvitse jännittää tai puristaa mailasta. Tehdään tosissaan, mutta ei liian vakavasti.
  • Haluamme kehittyä ja haluamme sinun kehittyvän ja olemme tekemisessämme pitkäjänteisiä emmekä hae pikavoittoja. Panostamme henkilöstömme osaamiseen ja kouluttamiseen.

Näitä tarvitset, jotta pärjäät roolissasi

Tässä roolissa menestyäksesi sinulla on oltava kokemusta talotekniikan parissa työskentelystä tai kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisestä. Olet työskennellyt aiemmin asiantuntijatehtävissä vaikkapa suunnittelu- tai konsulttitoimistossa. Sinulla voi olla myös esimerkiksi energiatodistuksen laatijan tai energiakatselmoijan pätevyys. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta.

Työskentelyotteeltasi olet toimeen tarttuva, oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Haluat selvittää asioita, löytää ratkaisuja ja muodostaa ratkaisukeskeisiä ehdotuksia asiakkaillemme. Olet utelias ja haluat myös itse oppia uutta sekä jakaa oppimaasi. Et myöskään pelkää omien ideoiden ja mielipiteiden esiintuomista ja osaat argumentoida näkemyksesi niin suullisestikin kuin kirjallisesti.

Monet asiakkaistamme ovat kansainvälisiä kiinteistösijoittajia, joten odotamme sinulta riittävää englannin kielen osaamista.

Heräsikö kiinnostuksesi? Seuraavaksi haluaisimmekin kuulla sinusta!

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Pauli Autio juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Paulin tavoitat numerosta 050 440 0802 puhelimitse tai tekstiviestitse. Voit myös laittaa sähköpostia pauli.autio@newsec.fi.

Tähän tehtävään voit hakea täältä > löytyvän hakulomakkeen kautta. Huomioithan ystävällisesti, että hakuaika päättyy 15.3.2022. Käymme hakemuksia läpi ja kontaktoimme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään. Toistaiseksi haastattelut tullaan toteuttamaan videoyhteydellä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi