Hankepäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 10.1.2020 Hae viimeistään 22.1.2020

Schauman Arkkitehdit Oy on vuonna 1975 perustettu arkkitehtitoimisto, jonka toiminta on valtakunnallista ja kattaa uudisrakennus- ja peruskorjaussuunnittelutehtävien lisäksi myös maankäyttö- ja sisustussuunittelun osa-alueet. Yrityksellä on toimipisteet Turussa ja Helsingissä.

Haemme Turun yksikköömme

HANKEPÄÄLLIKKÖÄ

Toimenkuvaasi kuuluu mm.: suunnitteluresurssien kohdentaminen ja optimointi, projektien seuranta yhdessä vastuusuunnittelijoiden kanssa, tarjousten valmistelu, hankekohtainen raportointi sekä osallistua yrityksen operatiivisen LEAN-prosessin edelleen kehittämiseen.

Valittava henkilö tulee olemaan myös Schauman Arkkitehdit Oy:n operatiivisen ohjausryhmän jäsen.

Odotamme sinulta kykyä hallita samanaikaisesti laajoja kokonaisuuksia, dynaamista otetta työhön, luovaa ja nopeaa ratkaisukykyä, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä oma-aloitteisuutta prosessiemme kehittämisessä.

Sinulla tulee olla soveltuva teknillinen ja/tai kaupallinen koulutus. Edellytämme lisäksi kokemusta rakennusalalta.

Jos olet kiinnostunut tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen sähköpostilla 22.1.2020 mennessä osoitteeseen rekry.turku@schaumanarch.fi otsikolla Hankepäällikkö_sukunimi.

Lisätietoja antaa konsultti Timo Kultanen, Kultanen Self Management, puh. 040 7243410 tiistaina 21.1. klo 14.00 – 15.00 ja keskiviikkona 22.1. klo 17.00 – 18.00 tai sähköpostilla timo.kultanen@kultanen.net.

SCHAUMAN ARKKITEHDIT
Linnankatu 9 D 20100 Turku
Ratakatu 1b A 4, 00120 Helsinki
schaumanarch.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi