Kiinteistöjohtaja

Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 24.2.2020 Hae viimeistään 3.3.2020
KYS hakee kiinteistöjohtajaa!

Seuraavan vuosikymmenen aikana KYSistä tulee yksi Euroopan moderneimmista sairaalakeskuksista. Uudet toimintatavat, laitehankinnat ja panostukset henkilöstön osaamiseen takaavat KYSin aseman kehityksen kärjessä. Näin sairaala voi tarjota potilailleen parasta terveyspalvelua.

Käynnissä oleva Uusi Sydän 2025 -projekti kattaa KYSin pääsairaalan vuodeosastotornin peruskorjauksen sekä uuden kymmenenkerroksisen sairaalatornin rakentamisen vaiheittain vuosien 2018-2025 aikana. Projektissa toteutettava uudisrakennusosa on laajuudeltaan n. 40 000 brm2 ja peruskorjausosa n. 20 000 brm2. Projektin kustannusarvio on 164 miljoonaa euroa ja hankemuotona on allianssi. Edellisen lisäksi suunnitelmissa on erillinen Psykiatriatalo -hanke. Hankkeessa toimii hankejohtaja.

Kiinteistöhallinto vastaa Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin käytössä tai omistuksessa olevien kiinteistöjen omistamiseen, kehittämiseen ja hallintaan liittyvistä tehtävistä sekä KYSin investointisuunnitelman ja rakennushankkeiden toteuttamisesta. Lisäksi kiinteistöhallinto vastaa toimitilojen hallinnasta, käytön ohjauksesta, koordinoinnista ja kehittämisestä sekä KYSin ympäristöasioiden ohjeistamisesta. Kiinteistöhallinnossa työskentelee 21 kiinteistöalan ammattilaista.

Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän tytäryhtiö Kiinteistö Oy Mustinlampi omistaa, hallitsee ja vuokraa kiinteistöjä tukipalveluiden käyttöön sekä tuottaa sairaanhoitopiirin asiakkaille ja henkilöstölle tarkoitettuja pysäköintipalveluja. Kiinteistöjohtaja toimii myös Kiinteistö Oy Mustinlammen toimitusjohtajana.

Kiinteistöjohtaja:
  • johtaa ja kehittää kiinteistöhallintoa sekä vastaa sen taloudesta ja toiminnallisesta tuloksesta
  • päättää hallituksen vahvistamissa rajoissa kiinteistöjen kunnossapitotöistä, urakoista ja suunnittelutehtävistä sekä vuokralle antamisesta ja ottamisesta
  • vastaa allianssimallilla tehtyjen hankkeiden sisällä palvelun tilaamisesta / sopimisesta hankintapäätöksen / investointiohjelman puitteissa
Edellytämme sinulta:
  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä riittävää kokemusta kiinteistöalan hallintaan ja hoitoon liittyvistä johtotehtävistä
  • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä kehittymiskykyä ja johtamisosaamista
  • ennakkoluulottomuutta ja avoimuutta uusille toimintatavoille
  • hyvää yhteistyökykyä eri toimijoiden kanssa

Hakija voi esittää palkkatoivomuksen.

Tarjoamme monipuolisen, innostavan ja vastuullisen tehtävänkuvan eteenpäin suuntautuneessa ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä!

Tehtävään valitun henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työterveyshuollon ammattihenkilön antama hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tutustu KYS Uudistuu -projektiin sekä Uusi Sydän -allianssiin:
https://www.psshp.fi/sairaanhoitopiiri/kys-uudistuu
https://www.psshp.fi/web/uusisydan/yhteistyossa

Lähetä meille hakemuksesi hakulinkin kautta. Lisätietoja voit kysyä: vs. kiinteistöjohtaja Hannu Lahti, p. 044 711 3691, hannu.lahti@kuh.fi ja henkilöstö- ja hallintojohtaja Janne Niemeläinen, p. 044 717 9460, janne.niemelainen@kuh.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi