Kiinteistöpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 7.12.2018 Hae viimeistään 31.12.2018
Kiikarissa kiinteistöalan näköalapaikka?

Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään lähes 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Kiinteistöpäällikkönä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri tahojen kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistöpäällikön tehtävässä pääset kehittämään ja toteuttamaan kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti. Tehtävä on kokoaikainen ja työpaikka sijaitsee Tampereen keskustan toimipisteessämme.

Kiinteistöpäällikön tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevaa tiimiä. Vastaat asiakkaidemme toimitilakiinteistöjen vuokralaistyytyväisyydestä, ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta sekä rakennusprojektien organisoinnista. Laajaan toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa ja mieluisaa.

EXCELLENCE
Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on jo aiempaa kokemusta kiinteistöjen parissa työskentelystä,  kiinteistöjen ylläpidosta tai rakennuttamisen parista sekä ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutustaustasi on mieluiten tekninen. Käytät sujuvasti tietokonetta, hallitset hyvin raportointiin tarvittavat yleiset Office-ohjelmat ja olet kiinnostunut oppimaan uusia sovelluksia. Sinulle on luontevaa tehdä nopeitakin päätöksiä ja kykenet perustelamaan tehdyt ratkaisut. Suomen ja englannin kielten suulliset ja kirjalliset taitosi ovat hyvät. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION
Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja oppimaan uutta. Olet rohkea kysymään ja soveltamaan tietoa. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia kehitysideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY
Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Joko kiinnostuit? Lisätietoa tehtävästä antaa Tuomas Suutari, puhelin: 040 651 6382 seuraavina aikoina: 10.12.2018 klo 15-16 ja 17.12.2018 klo 10-11 tai sähköpostitse tuomas.suutari@newsec.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, jos olet kiinnostunut toimenkuvasta, mutta sinua mietityttää soveltuvuutesi tehtävään. Keskustelemme mielellämme tarkemmin työnkuvasta, yrityksestämme ja odotuksistamme.

Hakuaika tehtävään päättyy 31.12.2018. Haastattelemme kandidaatteja mahdollisuuksien mukaan jo hakuajan puitteissa, joten toimithan nopeasti!

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi