Korjausrakentamiseen erikoistunut rakennesuunnittelija

Päivämäärät Julkaistu 15.5.2019 Hae viimeistään 17.6.2019

Haemme korjausrakentamiseen erikoistunutta rakennesuunnittelijaa monipuolisiin korjausrakentamisen suunnittelutehtäviin Helsinkiin.

Kokemuksesi ansiosta pystyt suunnittelemaan suuremmat ja pienemmät vauriokorjaukset rakenteissa sekä suunnittelemaan yhteistyössä muiden suunnittelualojen kanssa rakenteiden muutostyöt mm. peruskorjausten yhteydessä. Toimit myös vastaavana rakennesuunnittelijana sekä pienemmissä että suuremmissa korjauskohteissa ja siitä sinulla tulee olla aikaisempaa kokemusta.

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden työkokemusterilaisten rakenteiden korjaussuunnittelusta sekä DI:n tai rakennusinsinöörin koulutusta. FISE-pätevyydet ja sertifikaatit katsomme eduksi ja tuemme tarvittaessa niiden saavuttamista. Työtehtävän hoitaminen vaatii suomen kielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista.

Tarjoamme työpaikan mielenkiintoisten korjausrakentamisen kohteiden parissa sekä innovatiivisen työympäristön tuen kehittyä alan parhaiden osaajien joukossa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 17.6.2019 mennessä tai ole suoraan yhteydessä liiketoimintajohtaja Mika Matikkaan, p. 040 562 7096, mika.matikka@wsp.com

WSP on eri osaamisaloja yhdistelevä yhdyskuntarakentamisen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme luomaan uutta ja korjaamaan vanhaa. Suunnittelemme, tutkimme, konsultoimme ja muotoilemme rakennettua ympäristöä viihtyisäksi niin, että se kestää ja luo kilpailukykyä. Meillä työskentelee yli 650 asiantuntijaa eri puolella Suomea. Suomen WSP on osa globaalia WSP:tä, jossa työskentelee noin 48 000 asiantuntijaa 550 toimistossa ympäri maailmaa.

Tai tiedätkö jonkun, jolle tämä sopisi vielä paremmin? Kerro heille!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi