Kuntotarkastaja

ArkVisio Oy
Päivämäärät Julkaistu 15.11.2019 Hae viimeistään 12.12.2019

Haemme kuntotarkastajaa kasvamaan ja kehittymään monipuolisten työtehtävien pariin. Pääset työskentelemään ammattitaitoisessa ja työskentelyäsi tukevassa työyhteisössä, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä rakennusteknisiin kuntotutkimuksiin, korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvissä tehtävissä.

Työtehtävä

Työtehtäviisi kuuluvat asuntokaupan kuntotarkastuksien, kuntoarvioiden tekeminen ja kosteusmittaukset, kuntotarkastusraporttien laatiminen sekä korjaussuunnitteluun ja valvontaan liittyvät tehtävät. Työssäsi saat monipuolisesti tehdä  töitä  toimistolla ja kentällä asiakasrajapinnassa.

Etsimällämme henkilöllä on 

Etsimme tehtävään tavoitteellista henkilöä, jolla on paloa oppia ja kehittyä. Persoonaltasi olet huolellinen ja määrätietoinen tekijä sekä asiakaspalveluhenkinen. Työntekijänä tunnet vastuusi ja haluat olla luottamuksen arvoinen.

Sinulla on rakennusinsinöörin, rakennusmestarin koulutus tai olet juuri valmistumassa oppilaitoksestasi, sujuva suullinen ja kirjallinen viestintätaito sekä laatu- ja kustannustietoinen toimintatapa. Rakennusalan työkokemus on hyödyksi, mutta tarjoamme erinomaisen perehdytyksen kuntotarkastajan työhön, joten aikaisempaa kuntotarkastuskokemusta ei välttämättä tarvitse olla.

Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa työnkuvaa on mahdollista muokata ja kehittää omien vahvuuksiesi ja toiveidesi mukaisesti.

Tarjoamme Sinulle

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset näyttämään kykysi sekä kehittymään ja kouluttautumaan kuntotarkastusten ja rakennustutkimuksien ammattilaiseksi. Lisäksi saat joustavat työajat, kannustavan työyhteisön ja erinomaiset työterveyspalvelut sekä terveysvakuutuksen. Työpaikka on kokopäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa ArkVision toimitusjohtaja Jukka Laamanen, puh. +358 40 084 9395 https://www.arkvisio.eu/

Kiinnostuitko? Jos tunnet tehtävän omaksesi, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen otsikolla ”Kuntotarkastaja” viimeistään 12.12.2019 mennessä Calmen HR-palvelut Oy:lle sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@calmen.fi. Hae pian, sillä aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.

Rekrytointiprosessiin ja hakuun  liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Calmen HR-palveluihin, seniorkonsultti Salme Kortelaiseen, Puh. 044 507 5523. https://www.calmen.fi/

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi