Kokeile kuukausi maksutta

LVIA valvoja

Seinäjoen kaupunki
Sijainti Seinäjoki
Päivämäärät Julkaistu 17.11.2023 Hae viimeistään 8.12.2023

Seinäjoen kaupungin kaupunkiympäristön toimialan toimitilat -tulosalueen rakennuttamisen tulosyksikköön haetaan itsenäiseen ja vastuulliseen tehtävään LVIA-valvojaa.

Pääasiallisena tehtäväkenttänä on toimia talonrakennushankkeiden alansa työmaavalvojana, sisältäen tehtäviä kattavasti rakennusten hankevaiheesta elinkaaren aikaisiin rakennuttamisen ja ylläpidon asiantuntija tehtäviin.

Meillä työssä ei tarvitse urautua vain valvontaan, vaan pystymme tarjoamaan laajan ja vaihtelevan kirjon alan asiantuntijatehtävässä. Tehtävien aloittamisen sisältöä ja painotuksia tarkennetaan valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tehtävän ammattitaitoinen hoitaminen edellyttää aktiivista toimialan kehityksen seuraamista jatkuvalla oppimisella, koulutuksilla ja työkokemusta kartuttaen.

Tehtävien sisältöön tulee kuulumaan perustehtävien lisäksi tarvittaessa vaihtelevasti ja työtilanteen mukaan esimerkiksi:

  • Suunnittelun ohjaus ja tarkastaminen, tietomalleja sekä 3D aineistoa hyödyntäen. Pääosa suunnitteluista teetetään konsulteilla, mutta tehtävään voidaan liittää myös omaa alan suunnittelua.
  • Urakoiden sekä konsulttien kilpailutus, sopimusten ja päätösesitysten laatiminen, hankintalain ja kaupungin säännöstön mukaisesti.
  • YSE- ja kaupallisten asiakirjojen hallinta.
  • Kaupungin omana- tai puiteurakoitsijan työnä toteutettavissa pienissä projekteissa tapauskohtaisesti KVV- ja IV-työnjohtajan / vastaavan työnjohtajan tehtävät.
  • Pienissä LVIA-painotteisissa projekteissa joissa muu rakentaminen on vähäisempää, tapauskohtaisesti hankkeen rakennuttamis-, työturvallisuuskoordinaattorin- ja verottajailmoitustehtävät.
  • Järjestelmien kunto- ja elinkaarikartoitukset, yllä- ja kunnossapitokohteiden alan asiantuntijapalvelut
  • Toimia tarvittaessa, esimerkiksi oman työn kohteisiin palkattaville henkilöille tai alan harjoittelijoille esihenkilönä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään LVI- alan insinöörin tai aikaisempi -teknikon tutkinto sekä riittäväksi katsottava kokemus alan tehtävistä.

Hakemus toimitetaan sähköisesti 08.12.2023 klo 10:00 mennessä kuntarekry.fi kautta.

Lisätietojen antajat:
Rakennuttajapäällikkö Jari Lepistö, p, 0400 283755, jari.lepisto@seinajoki.fi
Kaupunginarkkitehti Jussi Aittoniemi p. 040 5853917, jussi.aittoniemi@seinajoki.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat