Kokeile kuukausi maksutta

Määrälaskija

Areite Oy
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2023 Hae viimeistään 5.5.2023

Haemme määrälaskijaa

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sen kuuluisan näköalanpaikan rakennusalalla, mutta nyt ei ole kyse vain sanahelinästä. Määrälaskijamme näkee missä, miten ja minkälaista rakennetaan, kuten myös alan kehityksen suunnitelmista alkaen. Määrälaskijoidemme työ pitää sisällään monipuolisia laskentatehtäviä niin uudisrakentamisen kuin peruskorjaushankkeiden parissa. Teemme lähtötason mukaisen perehdytyssuunnitelman, jonka mukaisesti koulutamme uuden työntekijän osaksi osaavaa joukkoamme.

Mitä etsimme?

Hyvä määrälaskija on tarkka, huolellinen ja yksityiskohdat huomioiva, mutta omaa myös kyvyn nähdä laajoja kokonaisuuksia. Etsimämme määrälaskija voi olla uransa alussa oleva tuore tekijä tai jo kokenut konkari. Arvostamme kumpaakin, tuoretta näkemystä ja vuosien tuomaa kokemusta. Kokemus kustannuslaskennasta on hyvä lisä määrälaskijan tehtävässä.

Työtehtävissä onnistuminen edellyttää:
  • reipasta, vastuuntuntoista ja eteenpäin katsovaa asennetta, halua oppia uutta
  • rakennusalan teknistä koulutusta (RI, RKM, DI)
  • kiinnostusta sähköiseen määrälaskentaan (cad)
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
Missä töitä on tarjolla?

Työtehtävä on avoinna mille tahansa määrälaskentatoimistollemme ympäri Suomea. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannassa, Joensuussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Oulussa, Rovaniemellä ja Helsingissä. Työskentelemme pääsääntöisesti toimistoilla, mutta perehdytyksen jälkeen osittainen etätyö on mahdollista.

Areite

Areite on määrälaskenta-alan edelläkävijä ja markkinajohtaja. Olemme kehittäneet alaa viimeiset 30 vuotta ja kehitystyö jatkuu, nyt ja tulevaisuudessa. Tällä hetkellä kehitämme määrälaskentaa tietomalleista. Visus-ohjelmamme näyttää jo suunnitelmista mistä määrät on laskettu, tulevaisuudessa määrät tulevat näkymään tietomalleissa.

Olemme panostaneet kattavaan ja suunnitelmalliseen perehdytykseen, laskentaohjelmistomme on alan edistyksellisin ja työvälineet aina ajanmukaiset. Areitelaisilla on mahdollisuus muun muassa työsuhdepyöräetuun, hyvinvointipalveluihin ja kulttuuri- ja liikuntaetuihin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pasi Saloranta 040 515 6547

Hakemukset 5.5.2023 mennessä pasi.saloranta@areite.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat