Kokeile kuukausi maksutta

Myynti-insinööri/ myyntipäällikkö Ruduksen kiviainesliiketoimintaan

Rudus Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.4.2022 Hae viimeistään 20.4.2022

Vahvistamme Etelä-Suomen kiviainesliiketoimintaa ja haemme tiimiimme myynti-insinööriä/ myyntipäällikköä. Tehtävänäsi on B2B-uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpito pääosin pääkaupunkiseudulla. Teet aktiivisesti tarjouslaskentaa ja osallistut kaupallisiin neuvotteluihin aina kaupan klousaamiseksi. Työskentelet myyntitiimin lisäksi läheisessä yhteistyössä myös kiviainestuotannon ja laadunvalvonnan kanssa päivittäin. Tarkempi tehtävänkuva muotoutuu osaamisen ja kokonaisuuden perusteella. Suosittelemme katsomaan tulevan esihenkilösi Jannen Linkedin profiilista, minkälaisen urapolun hän on tehnyt Ruduksella ja siten saat myös paremman kuvan, mitä tehtävä voisi sinulle tarjota. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Ruduksen pääkonttorilla Helsingin Pitäjänmäessä (mahdollisuus hybridityöskentelyyn). Kurkista kiviainesliiketoimintaamme tämän videon kautta.

Ketä etsimme?

Voit olla uran alkuvaiheilla oleva, kuitenkin kaupallisen osaamisen perustan osaava ja rakennusalalta tai sitten sen viereltä jostain. Voit myös ollut nähnyt jo enemmän ja kuitenkin haluat olla ”hiekkalaatikolla” mukana täysillä joka päivä. Meille tärkeimpiä asioita on sinun sopivuutesi meidän tiimiin, ja toisinpäin meidän sopivuus sinun tiimiin. Yhdessä tekemisessä on voimaa ja myynnillistä kehittymistä seuraamme tiiminä. Kaupallisessa työssä kuuntelemisen taitoa ei voi olla liikaa korostamatta. Lisäksi teknisen ja sosiaalisen taidon tasapaino sopivassa suhteessa, tilanteesta riippuen, antaa mahdollisuudet pärjätä tällä kivisellä tiellä.

Tarjoamme sinulle:

  • Myynnin näköalapaikkaa Suomen suurimassa kiviainestoiminnassa ja osaamisesta riippuen voit esimerkiksi päästä mukaan Ruduksen asiakkaiden kanssa yhdessä toteutettaviin esirakentamisprojekteihin.
  • Mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit
  • Kilpailukykyiset edut mm. liikuntaetu, työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, Rudusmajan lomahuoneistot Saariselällä, työsuhdepyörän käytön hyödyntäminen
  • Vastuullisen työpaikan, jossa panostetaan mm. työturvallisuuteen ja ympäristöasioihin

Kiinnostuitko?

Meillä on hyvä yhteishenki ja jokaisen työ on merkityksellistä. Kurkista työkulttuuriimme – työn ilo ja omistajuus tämän videon kautta. Hae mukaan, viimeinen hakupäivä on 20.4.2022. Lisätietoa tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Janne Paaso, puh. 040 7066489 tai janne.paaso@rudus.fi.

Hae tehtävää täältä > löytyvästä linkistä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi