Projekti-insinööri Ahveniston sairaala -hankkeelle

Päivämäärät Julkaistu 17.4.2019 Hae viimeistään 28.4.2019
Haemme projekti-insinööriä Ahveniston sairaala -hankkeelle Hämeenlinnaan
Mikä Assi?

Assi on Hämeenlinnan Ahvenistoon rakennettava uusi keskussairaala. Maailman inhimillisimmäksi suunnitellussa sairaalassa hyödynnetään sähköisiä palveluita ja innovatiivista teknologiaa, mikä luo puitteet parhaalle mahdolliselle hoidolle. Hyvien kulkuyhteyksien varrelle valmistuva Assi tulee mahdollistamaan hämäläisen erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä yliopistosairaaloiden ja yksityisten palveluntuottajien yhteistyön.

Assi lukuina:
• Budjetti 369,5 M€
• Pinta-ala 87 000 brm²
• 415 sairaansijaa
• Arvioitu valmistumisvuosi 2024

Allianssitiimissämme sairaalaa suunnittelemassa on Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri, Skanska, Sweco ja arkkitehtiyhteenliittymä Team Integrated. Yhdessä haluamme suunnitella ja rakentaa turvallisen, terveellisen ja toimivan rakennuksen, jonka käyttö-, huolto-, energia- ja elinkaarikustannuksiltaan taloudellinen. Huomioimme ympäristö- ja työturvallisuusnäkökulmat osana vastuullisuustyötämme jo suunnitteluvaiheessa. Hyödynnämme projektissa monipuolisesti tietomallipohjaista suunnittelua ja toteutuksen ohjausta, mistä esimerkki on projektitoimistosta löytyvä CAVE-tila. Keskitymme nyt suunnitteluun ja kehittämiseen; rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2020. Tutustu Assin suunnitteluun ja rakentamiseen täällä.

Mitä pääset tekemään?

Projekti-insinöörinä olet tärkeä jäsen Assin allianssitiimissä. Osallistut sairaalan suunnittelunohjaukseen, ja yhdessä muun tiimin kanssa vastaat hankeen etenemisestä sovitussa aikataulussa. Teet parhaasi sen eteen, että hankkeelle asetetut laatu- ja kustannustavoitteet täyttyvät. Allianssitiimimme päätökset perustuvat läpinäkyvään ja huolella kerättyyn tietoon. Teetkin päätöksenteon tueksi erilaisia taustaselvityksiä, vertailet eri ratkaisuvaihtoehtoja ja raportoit osaltasi hankkeen etenemisestä.

Olet valmis sitoutumaan allianssin yhteistyömalliin sekä yhteistoiminnan periaatteisiin. Työskentelytyylisi on avoin, innovatiivinen ja kommunikoiva. Osallistut aktiivisesti Big Room -työskentelyyn. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, kustannuslaskennan, hankinnan sekä käyttäjän edustajien kanssa.

Hyödynnämme allianssitiimissämme eri jäsenten mukanaan tuomaa, monipuolista osaamista mahdollisimman laaja-alaisesti, ja sinunkin tehtävänkuvaasi tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Hankkeen edetessä tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla. Työsopimus on toistaiseksi voimassa oleva ja tämän hankkeen jälkeen pääset hyödyntämään osaamistasi muille Skanskan projekteille. Tässä tehtävässä pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Mitä toivomme sinulta?

– aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
– soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI)
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– uskallusta haastaa perinteisiä toimintamalleja
– intoa ja kykyä oppia uutta
– nykyaikaisten järjestelmien ja ohjelmistojen hallintaa sekä kykyä ottaa haltuun uusia työvälineitä
– kehittävää ja vastuuntuntoista työskentelyotetta
– Skanskan arvojen kokemista omaksesi.

Haluatko olla suunnittelemassa tulevaisuuden tarpeet täyttävää sairaalaa osana allianssitiimiä ja työn, jolla on merkitys? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 28.4.2019 mennessä. Työpäällikkö Panu Pohjola (p. 0400 363 400, panu.pohjola@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja hankkeesta tiistaina 23.4. klo 9-12 ja perjantaina 26.4. klo 9-12. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi