Projekti-insinööri BoKlokille

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2021 Hae viimeistään 20.6.2021

Haemme projekti-insinööriä BoKlokille Helsinkiin

Projekti-insinöörinä pääset kehittämään viihtyisiä BoKlok-puukerrostalokohteita. Kohteemme ovat kokonaisuuksia eli viihtyisiä asuinkortteita, joissa on asuntojen lisäksi yhteinen piharakennus ja kohdekohtaisesti suunniteltu pihapiiri. BoKlok-kodit kootaan puurakenteisista elementeistä, jotka kuljetetaan tehtaalta työmaalle asennettavaksi. Tuotantoprosessimme on normaalia rakentamista sutjakkaampi, ja tavallisesti BoKlok-kohde valmistuu alle vuodessa. Tehokkaassa ja nopeassa rakentamisprosessissamme säästämme sekä aikaa että materiaaleja.

Projekti-insinöörinä saat mahdollisuuden vaikuttaa ja jättää kädenjälkesi. Olet mukana projekteissa niiden ensimetreiltä luovutukseen saakka. Osallistut ja ohjaat suunnittelua ja huolehdit rakennuttajan asiakirjoista ja projektin dokumentaatiosta. Vastuullasi on myös huolehtia omalta osaltasi meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä, työturvallisuudesta sekä asiakastyytyväisyydestä. Teet tiivistä yhteistyötä esimerkiksi myynnin, markkinoinnin ja työmaatiimien kanssa.

Tehtävänkuvaa voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan; Kokeneemmalle ja osaavammalle henkilölle tarjoamme haastavampia tehtäviä, kun taas vähemmän aiheeseen vihkiytynyt voi aloittaa helpommasta päästä. Projektiin liittyvien tehtävien lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin, liittyen esimerkiksi tuote- tai prosessikehitykseen tai toiminnanohjaukseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusinsinööri, DI, arkkitehtuuri)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työmaalta tai rakennuttamisen parista
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa
  • aloitteellisuutta, organisointitaitoa ja järjestelmällistä työskentelyotetta
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Tässä tehtävässä menestymisen kannalta asenne on tärkeämpi kuin kokemus. Voitkin olla jo jonkin verran kokemusta kartuttanut tai vastavalmistunut. Jos olet jo päässyt kiinni työelämään, eduksesi luetaan esimerkiksi rakennustekniikan, talouden ja sopimusosaaminen sekä kokemus puurakentamisen parista.

Haluatko tehdä tulosta osana BoKlokin innostavaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin! Aluepäällikkö Juho-Pekka Hämäläinen (p. 040 036 7166, juho-pekka.hamalainen@boklok.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektista. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi